Bătrânică din Timişoara se luptă cu talharul care vrea să-i fure poşeta, în scara blocului (Video)

Cum a fost talharita, de un tigan, o femeie in scara unui bloc din Timisoara:

Talharie in casa scarii, la Timisoara. O femeie de 78 de ani a fost atacata in timp ce intra in bloc, pe strada Gheorghe Lazar, joi dimineata, in jurul orei 10.45.

Un tanar a urmarit-o, a intrat dupa ea in bloc, a asteptat un moment prielnic, apoi s-a napustit asupra batranei si i-a smuls poseta pe care o tinea in mana si in care avea actele si 1200 de lei.

Momentul atacului a fost surprins de camerele de supraveghere video de la intrarea in imobil. Pe imagini se poate vedea cum femeia nu se pierde cu firea si chiar se lupta cu agresorul incercand sa-si recupereze geanta. fara succes insa.

Chemati in ajutor, politistii au pornit in cautarea talharului. Dupa 5 ore, oamenii legii aveau sa-l prinda in zona Garii de Nord. Este vorba de un tanar de 30 de ani asupra caruia au gasit si poseta batranei. Atacatorul nu cheltuise inca nici banii.

A fost retinut pentru 24 de ore si dus in Arestul IPJ Timis. E cercetat pentru talharie si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru urmatoarele 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.