Bătrâni scoşi afară din apartamente pentru a face loc migranţilor

Stockholm: Rezidenţii vârstnici scoşi afară din apartamente pentru a face loc migranţilor:

Li s-a spus că trebuie să închidă clădirea deoarece toaletele erau cu 5 cm prea scunde.

Zeci de locatari bătrâni au fost forţaţi şă-şi părăsească apartamentele dintr-o zonă a oraşului Stockholm după ce blocul a fost închis, spre a fi redeschis ulterior pentru grupuri de migranţi care să-i înlocuiască.

Rezidenţilor din Dianagården li s-a spus că vor trebui să părăsească blocul deoarece toaletele din clădire erau cu 5 cm prea scunde pentru a se supune regulamentelor.

Totuşi, la scurt timp după ce 48 de apartamente au fost eliberate, acestea au fost umplute cu migranţi proaspăt ajunşi.

“Mai târziu s-a revelat că politicienii au plănuit ca imigranţii să se mute în locul lor în apartamente,” raportează Fria Tider.

În 2015, Suedia a acceptat mai mulţi refugiaţi per capita decât orice altă ţară, şi în ciuda înrăutăţirii cazurilor de asalturi sexuale, atacuri cu grenade şi crime violente, influxul de imigranţi nu arată niciun semn că s-ar restricţiona în mod serios.

Un sondaj de opinie recent a relevant că Partidul Democrat Suedez care este anti imigraţie în masă este acum cel mai popular partid din Suedia. Democraţii Suedezi ar obţine 24,2% dintre voturi, dacă ar avea loc un plebiscit astăzi, surclasându-i pe Social Democraţi.

Vezi: CEL MAI SMECHER OM: Un bărbat a construit o graniţă falsă cu Finlanda, ca să păcălească imigranţii de la care a luat banii

În octombrie, Leif Östling, fostul director general de la firma de camioane Scania, a avertizat că Suedia se îndreaptă spre război civil din cauza imigraţiei în masă necontrolate.

“Am primit mult prea mulţi oameni din afară. Aşa am făcut. Cei ce vin din Orientul Mijlociu şi din Africa trăiesc într-o societate pe care noi am părăsit-o acum aproape o sută de ani” a spus el.

Traducerea: Costin Ştirbu / saccsiv

Vezi: Doua tinere au fost DESFIGURATE în bătaie pentru că nu au vrut să facă amor cu un grup de MIGRANTI într-un autobuz

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu