Bătrână din Botoşani, UMILITA după moarte la morga spitalului

O bătrână în vârstă de 88 de ani, din Botoşani, care şi-a pierdut viaţa în spital, după un accident vascular, a fost umilită după moarte, la morga spitalului.

Drama familiei bătrânei a început pe 22 noiembrie, atunci când bătrâna a ajuns la spital după un accident vascular.

O săptămână mai târziu, bătrâna s-a stins din viaţă, iar în ultimele trei zile înainte a muri a stat în aceeaşi poziţie, pe o parte, ghemuită de durere.

Fiicele femeii au fost anunţate despre moartea mamei lor, însă au primit vestea că o pot lua pe femeie din spital, abia luni, pentru că în weekend nu se lucrează la morgă.

Luni, fiicele bătrânei au mers la morgă şi au primit asigurări că totul este în ordine, fiind foarte aglomerat, notează monitorulbt.ro.

Grăbite de angajaţii de la morgă, fiicele au semnat, au achitat toate taxele şi şi-au luat mama în sicriu şi au dus-o la biserică.

Când au ajuns la biserică şi au ridicat capacul sicriului, fiicele bătrânei au suferit un şoc.

Bătrâna era pusă în sicriu în aceeaşi poziţie în care a stat în ultimele zile de viaţă, respectiv ghemuită pe o parte.

Mai mult, angajaţii de la morgă au pus un pet de doi litri de apă sub mâna stângă a femeii în tentativa de a părea că avea o poziţie firească.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.