BATAIE SANGEROASA IN NOAPTEA DE REVELION!

Trei persoane au ajuns la spital – două dintre ele cu traumatism cranio-facial acut – în urma unei bătăi generalizate care a izbucnit la sfârşitul petrecerii de Revelion la un hotel din Baia Mare, fiind necesară intervenţia a zeci de poliţişti, a trei ambulanţe şi a unui echipaj SMURD.

”Poliţiştii au intervenit în această dimineaţă la o unitate hotelieră din Baia Mare, după ce au fost sesizaţi cu privire la producerea unui scandal. Trei bărbaţi, care prezentau leziuni în urma unei altercaţii, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale” a declarat în exclusivitate pentru baiamare24.ro pentru Florina Meteş, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

”Două persoane rănite prezintă traumatism cranio-facial acut iar una a suferit un traumatism membru inferior. Ele au fost preluate şi transportate la UPU Baia Mare cu un echipaj EPA SMURD şi două echipaje SAJ”, au transmis reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş.

Conform baiamare24.ro, mai mulţi tineri s-au bătut cu pumnii şi picioarele, dar şi cu sticlele de băutură, mai multe persoane fiind rănite.

Zece echipaje ale Poliţiei Municipiului Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş şi un echipaj SMURD au sosit la faţa locului. Poliţiştii au reuşit să aplaneze conflictul care s-a desfăşurat atât în interiorul locului de desfăşurare a Revelionului, cât şi în parcarea hotelului de 4 stele. Ba chiar au ajuns să se bată şi în curtea unei reprezentanţe auto din zonă, relatează baiamare24.ro.

Echipajele medicale au preluat mai multe persoane rănite pe care le-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Echipele de la Biroul Criminalistic al Poliţiei Baia Mare au început o anchetă.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *