BĂTAIE pe frumoasa de la Sănătate! Traian Băsescu i-a făcut o ofertă la TV: ‘Dacă Tătaru o dă afară, o angajez la mine la cabinet, deși mai am 3 femei’

Codruța Filip, cântăreața top-model care s-a angajat la Ministerul Sănătății, dar despre care Nelu Tătaru a spus că nu are contract de muncă, i-a atras atenția și lui Traian Băsescu.

Fostul președinte a anunțat că o va angaja pe Codruța Filip la cabinetul său de europarlamentar, dacă Nelu Tătaru o dă afară din minister.

”Eu o angajez pe femeia asta la cabinetul meu, deși mai am trei femei”, a anunțat Băsescu vineri seara.

”Dacă ministrul Sănătății se dezice de acest copil, o angajez eu la cabinetul meu de europarlamentar. Mă revoltă. Doar pentru că este frumoasă, să o dai afară? Mă, fraților, dacă ați ajuns să refuzați un absolvent de la ”Alexandru Ioan Cuza”, ce mai zicem de tâmpiții din Parlament care au diplome pe la Chișinău și alte facultăți?! Spuneți, bă fraților, bogdaproste că s-a angajat la stat! Sunt revoltat un copil de 24 de ani este ejectat doar pentru că arată bine, ați înțeles? Dacă Tătaru o dă afară, eu o angajez pe femeia asta la cabinetul meu, deși mai am trei femei. O angajez ca debutant.”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Vezi: Mohammad Murad, despre implicările ambasadorului SUA în viața politică din România: ‘Nicăieri în lumea asta nu se întâmplă!’

One comment

  1. Aurel I. Bacean

    NU o da afara ca este frumoasa idiotule! Ar trebui sa o dea afara ca nu are nici o legatura cu Sanatatea! Decat daca va face masaj la prostata poate! Nesimtitilor! Daca era urata o angajai? Sau ti s au sculat amintiri romantice cu Elena care devine cam baba?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *