BĂTAIE pe frumoasa de la Sănătate! Traian Băsescu i-a făcut o ofertă la TV: ‘Dacă Tătaru o dă afară, o angajez la mine la cabinet, deși mai am 3 femei’

Codruța Filip, cântăreața top-model care s-a angajat la Ministerul Sănătății, dar despre care Nelu Tătaru a spus că nu are contract de muncă, i-a atras atenția și lui Traian Băsescu.

Fostul președinte a anunțat că o va angaja pe Codruța Filip la cabinetul său de europarlamentar, dacă Nelu Tătaru o dă afară din minister.

”Eu o angajez pe femeia asta la cabinetul meu, deși mai am trei femei”, a anunțat Băsescu vineri seara.

”Dacă ministrul Sănătății se dezice de acest copil, o angajez eu la cabinetul meu de europarlamentar. Mă revoltă. Doar pentru că este frumoasă, să o dai afară? Mă, fraților, dacă ați ajuns să refuzați un absolvent de la ”Alexandru Ioan Cuza”, ce mai zicem de tâmpiții din Parlament care au diplome pe la Chișinău și alte facultăți?! Spuneți, bă fraților, bogdaproste că s-a angajat la stat! Sunt revoltat un copil de 24 de ani este ejectat doar pentru că arată bine, ați înțeles? Dacă Tătaru o dă afară, eu o angajez pe femeia asta la cabinetul meu, deși mai am trei femei. O angajez ca debutant.”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Citiți și:  Basescu sterge pe jos cu autoritatile: "Dar trebuie sa nu avem tampiti nici la guvern"

Vezi: Mohammad Murad, despre implicările ambasadorului SUA în viața politică din România: ‘Nicăieri în lumea asta nu se întâmplă!’

52 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU