Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

BATAIE LA PROTV, INTRE O VEDETA SI O PRODUCATOARE!

protv 2

Bombă la PRO TV! Show-ul cel mai urmărit se va încheia brusc. Schimbări majore de ultimă oră.

Unul dintre cele mai de succes show-uri TV difuzate de PRO TV, „Românii au talent”, va cunoaște o serie de modificări înainte de galele live. Spre deosebire de sezoanele precedente, de data aceasta vor fi doar două gale live și marea finală. O parte dintre concurenții care au trecut mai departe nu vor mai apărea în semifinale.

Show-ul „Românii au talent” a revenit pe 8 februarie pe micile ecrane. Este cel de-al nouălea sezon în care au performat și vor performa noi candidaţi pentru a obține premiul de 120.000 de euro. În acest moment se difuzează încă ediții înregistrate, iar fanii emisiunii vor avea parte de mari surprize în edițiile ce vor urma.

Aceștia trebuie să știe că vor avea parte de surprize legate de galele live și de finală. PRO TV a făcut modificări majore.

În fiecare zi de vineri, de la 20.30, cel mai urmărit show de talente de la PRO TV continuă să prezinte publicului pe unii dintre cei mai talentaţi români din ţară şi de peste hotare. Cu toate acestea, uneori vin şi străini cu talente senzaţionale. Toţi candidaţii se luptă pentru marele premiu de 120.000 de euro pus în joc. După ce anul acesta au fost modificări și în juriu, Mihaela Rădulescu fiind înlocuită cu Mihai Petre, iată că a venit rândul unor noi modificări și în ceea ce privește transmiterea ediţiilor livE.

Lucrurile nu vor mai fi așa cum au fost în ediţiile trecute, în care erau 5 semifinale live. De data aceasta, show-ul va avea parte de doar două gale live, plus marea finală, programată pentru data de 31 mai. Așadar, pe 17 mai Pro TV va difuza prima gală live, iar pe 24 mai, pe cea de-a doua. Vor fi 24 de concurenţi în semifinale, câte 12 performeri în fiecare emisiune.

Foarte mulţi concurenţi nu se vor mai regăsi în ediţiie live din acest an al emisiunii „Românii au talent”, producătorii făcând ulterior o selecţie dură a celor care au fost aleşi să meargă mai departe în concurs, primind cel puțin trei de „DA”.

De asemenea, o parte dintre concurenţii străini nu vor mai veni în ediţiile live, în care au rămas doar 24. De exemplu, nici micuţa Lady V, care a imitat-o pe Cleopatra Stratan, cântând „Ghiţă”, nu se va mai regăsi printre concurentele care vor intra în ediţiile live.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.