fbpx
SOCIETATEȘTIRI BUZAU

Bătaie între PATRU FEMEI pe terasa de la Mc Donald’s

bataie 1

Patru femei cu vârste între 20 și 42 de ani au fost reținute, săptămâna trecută, după ce s-au luat la bătaie pe terasa restaurantului McDonald’s din Buzau. Mărul discordiei l-ar fi reprezentat o neînțelegere a copiilor.

Scandalul a izbucnit în după-amiaza zilei de 13 aprilie, atunci când cele patru femei se aflau la terasă, iar copiii lor se jucau împreună în locul special amenajat. La un moment dat, copiii s-ar fi luat la ceartă, iar femeile au încercat să intervină.

Din păcate, conflictul a degenerat, iar în scurt timp, pe terasă a izbucnit o bătaie în toată regula. Femeile și-au împărțit lovituri, moment în care clienții s-au speriat și au sunat la 112. O echipă operativă a IPJ Buzău a intervenit rapid, aplanând conflictul.

La final, patru femei au fost reținute și introduse în arest:

În ziua de 13 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe terasa unei unități alimentare din Buzău, este în desfășurare un conflict între patru persoane. Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă depoliţişti de ordine publică și de investigații criminale pentru a verifica aspectele sesizate și aplicarea măsurilor legale. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, protagonistele fiind patru buzoience cu vârste cuprinse între 20 și 42 de ani, acestea agresându-se reciproc”, a transmis IPJ Buzău.

Cele patru buzoience au fost duse la poliție pentru audieri, iar la final au fost reținute pentru 24 de ore:

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Față de cele 4 femei a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.” se mai arată în comunicatul de presă al IPJ Buzău.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.