„BĂTAIE” între fete la meciul de fotbal intre CFR Timisoara si Real Craiova – GALERIE FOTO

bataie-fete1

Fotbalul feminin arată că nu e deloc plictisitor. Dovezi mai clare ca jocul dintre CFR Timișoara și Real Craiova din a doua rundă a Superligii nu prea sunt. Gazdele s-au impus cu 3-2 după un meci presărat cu goluri de cascadorii râsului, eliminări după o bătaie între fete și un show făcut de portarul vizitatoarelor. Aceasta a vrut să sară la arbitrul jocului după ce a considerat că a văzut incorect ”roșu”.

Cele două echipe au arătat în prima parte că au fost pregătite cât de bine s-a putut tactic. Cu absențe importante, elevele lui Florin Bugar, antrenor acum și la naționala U19, aveau mare nevoie de puncte după eșecul de la Prundu Bârgăului. CFR a dominat startul, dar a încasat un gol hilar la singura fază mai serioasă a oaspetelor. Simion a trimis mingea undeva la nimereală la colțul scurt iar Liheț a deviat stângaci în propria poartă. Faza zilei sau cel puțin cea care cu toți privitorii credeam că va fi momentul cel mai gustat înainte de a fi martori la următoarele întâmplări, s-a petrecut imediat după reluarea de la centru. De fapt, în timpul bucuriei oltencelor în propra jumătate. ”Leopardele” au dat dovadă de o bună cunoaștere a regulamentului și Sârbovan a pornit singură spre poarta lui Niculescu, cam singura jucătoare de la Real pe fază, celelalte de abia se treziseră din fericirea golului. Atacantul CFR-ului nu a iertat scăpată singură cu portarul și a făcut 1-1.

Feroviarele aveau apoi să treacă în avantaj în minutul 35 la lovitura de cap a lui Abrudan sub bara transversală în urma unui corner. Dar la pauză avea să fie 2-2 după ce Hornea a înscris în urma unei acțiuni personale în careul timișorean (min. 41).

Oltence ”fierbinți”

Partea secundă părea să decurgă destul de monoton. Deși tensiune a existat. De pe margine, mai mereu, antrenorul Pătrașcu a avut ceva de reproșat arbitrului Nicoraș din Arad. Lucrurile s-au încins de-a binelea cu zece minute înainte de final. Poznac a scos mingea din fața liniei porții cu brațul la o învălmășeală în careul craiovean și s-a dictat penalty și eliminare pentru jucătoarea în cauză. După acest moment s-a creat un meleu între fete din care prea puține lucruri au fost de înțeles. Cert e că au mai văzut cartonaș roșu portarul Ana-Maria Niculescu, care e și la lotul național, și care se pare că a fost o victimă colaterală, și Ionela Voica de la gazde, pentru lovire. Goalkeeperul oaspeților a luat însă foc după eliminare și a fost ținută cu greu în frâu să nu-și pună mâinile pe arbitrul care a tratat scena cu un zâmbet. Niculescu a pășit nervoasă către vestiare, cu bustiera la vedere. După scandal Sas a transformat penalty-ul cu siguranță și ”leopardele” au reușit să mențină până la final un 3-2 prețios.

Spectatorii au avut ce vedea azi, glumind amar, dacă nici federația nu arată mai multă grijă pentru această ramură, fotbalul feminin și-a făcut azi reclamă în sensul că poate oferi mult spectacol.

CFR Timișoara: Durlă – Novotin, Liheț, Abrudan, Heisu, Bistrian, Obrad, I. Voica, M. Voica, Sas, Sîrbovan. Au mai intrat: Șuvet, F. Lucescu. Antrenor: Florin Bugar.

Real Craiova: Niculescu – Nicu, Poznac, Tomescu, Buză, Streche, Bârdea, Cojocaru, Simion, Peșu, Hornea. Au mai intrat: Bîscoveanu, Dragu. Antrenor: Sorinel Pătrașcu.

bataie-fete2 bataie-fete3 bataie-fete4

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *