„BĂTAIE” între fete la meciul de fotbal intre CFR Timisoara si Real Craiova – GALERIE FOTO

bataie-fete1

Fotbalul feminin arată că nu e deloc plictisitor. Dovezi mai clare ca jocul dintre CFR Timișoara și Real Craiova din a doua rundă a Superligii nu prea sunt. Gazdele s-au impus cu 3-2 după un meci presărat cu goluri de cascadorii râsului, eliminări după o bătaie între fete și un show făcut de portarul vizitatoarelor. Aceasta a vrut să sară la arbitrul jocului după ce a considerat că a văzut incorect ”roșu”.

Cele două echipe au arătat în prima parte că au fost pregătite cât de bine s-a putut tactic. Cu absențe importante, elevele lui Florin Bugar, antrenor acum și la naționala U19, aveau mare nevoie de puncte după eșecul de la Prundu Bârgăului. CFR a dominat startul, dar a încasat un gol hilar la singura fază mai serioasă a oaspetelor. Simion a trimis mingea undeva la nimereală la colțul scurt iar Liheț a deviat stângaci în propria poartă. Faza zilei sau cel puțin cea care cu toți privitorii credeam că va fi momentul cel mai gustat înainte de a fi martori la următoarele întâmplări, s-a petrecut imediat după reluarea de la centru. De fapt, în timpul bucuriei oltencelor în propra jumătate. ”Leopardele” au dat dovadă de o bună cunoaștere a regulamentului și Sârbovan a pornit singură spre poarta lui Niculescu, cam singura jucătoare de la Real pe fază, celelalte de abia se treziseră din fericirea golului. Atacantul CFR-ului nu a iertat scăpată singură cu portarul și a făcut 1-1.

Feroviarele aveau apoi să treacă în avantaj în minutul 35 la lovitura de cap a lui Abrudan sub bara transversală în urma unui corner. Dar la pauză avea să fie 2-2 după ce Hornea a înscris în urma unei acțiuni personale în careul timișorean (min. 41).

Oltence ”fierbinți”

Partea secundă părea să decurgă destul de monoton. Deși tensiune a existat. De pe margine, mai mereu, antrenorul Pătrașcu a avut ceva de reproșat arbitrului Nicoraș din Arad. Lucrurile s-au încins de-a binelea cu zece minute înainte de final. Poznac a scos mingea din fața liniei porții cu brațul la o învălmășeală în careul craiovean și s-a dictat penalty și eliminare pentru jucătoarea în cauză. După acest moment s-a creat un meleu între fete din care prea puține lucruri au fost de înțeles. Cert e că au mai văzut cartonaș roșu portarul Ana-Maria Niculescu, care e și la lotul național, și care se pare că a fost o victimă colaterală, și Ionela Voica de la gazde, pentru lovire. Goalkeeperul oaspeților a luat însă foc după eliminare și a fost ținută cu greu în frâu să nu-și pună mâinile pe arbitrul care a tratat scena cu un zâmbet. Niculescu a pășit nervoasă către vestiare, cu bustiera la vedere. După scandal Sas a transformat penalty-ul cu siguranță și ”leopardele” au reușit să mențină până la final un 3-2 prețios.

Spectatorii au avut ce vedea azi, glumind amar, dacă nici federația nu arată mai multă grijă pentru această ramură, fotbalul feminin și-a făcut azi reclamă în sensul că poate oferi mult spectacol.

CFR Timișoara: Durlă – Novotin, Liheț, Abrudan, Heisu, Bistrian, Obrad, I. Voica, M. Voica, Sas, Sîrbovan. Au mai intrat: Șuvet, F. Lucescu. Antrenor: Florin Bugar.

Real Craiova: Niculescu – Nicu, Poznac, Tomescu, Buză, Streche, Bârdea, Cojocaru, Simion, Peșu, Hornea. Au mai intrat: Bîscoveanu, Dragu. Antrenor: Sorinel Pătrașcu.

bataie-fete2 bataie-fete3 bataie-fete4

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *