ȘTIRI BUZAU

Bataie intre elevi la Buzau. Fratele unui elev de 15 ani a sarit sa-l apere de un pugilist. Din pacate victimele s-au ales cu amenda data de MILITIA LOCALA

box

UPDATE: Din cate se pare, presa locala nu spune tot despre incident. In fapt, fratele elevului de 15 ani a sarit sa-l apere contra unui pugilist de 19 ani care il tot tachina mereu. Din nefericire partile vatamate au fost amendate de “respectabilii” politisti locali si catalogate drept infractori pt ca s-au aparat fara a uitilza boxul metalic.

O bătaie între adolescenţi, izbucnită în faţa Colegiului Agricol, putea avea consecinţe dintre cele mai dramatice, mai ales că unul dintre protagonişti este pugilist iar oponenţii săi erau înarmaţi cu ”boxuri”. Intervenţia promptă a poliţistei locale care asigura paza liceului şi ulterior a patrulei de Intervenţie de la Poliţia Locală Buzău a făcut să nu se întâmple o nenorocire, conform ziarului “Adevarul”.

Scandalul a izbucnit între doi elevi de clasa a IX-a, după ce unul ar fi trecut sfidător prin faţa celuilalt. Adolescentul rănit în orgoliu şi-a chemat fratele şi împreună l-au bătut zdravăn pe colegul care a avut tupeul să îi taie cale. Bătaia a început iniţial în faţa liceului după care a continuat în curtea liceului. Poliţista locală care asigura paza la liceu a intervenit imediat pentru a-i despărţi pe bătăuşi şi, între timp, a chemat în ajutor colegii de la echipa de intervenţie. Aceştia au potolit imediat scandalul, iar la percheziţia ce a urmat asupra unuia dintre fraţi au găsit două „boxuri” pe care intenţiona să le folosească.

Poliţiştii locali i-au sancţionat contravenţional pe tinerii implicaţi în altercaţie cu amenzi cuprinse între 1000 şi 3000 lei. Persoanele care au participat la scandal au fost conduse şi predate Poliţiei Municipiului Buzău, pentru continuarea cercetărilor.

VEZI SI: SCENE DEMNE DE TOT RASUL! BATAIE DURA intre ELEVII DE LA LICEUL PEDAGOGIC din Buzau! VIDEO!

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.