BATAIE cu PISTOALE şi GRENADE în Feteşti, între TRUPELE SPECIALE şi ZECI DE TIGANI! Video Socant

Zeci de bărbaţi şi femei de etnie tiganeasca s-au luat la bătaie, ieri, pe o stradă din cartierul Vlaşca din Feteşti, cu poliţiştii şi luptătorii Trupelor Speciale.

Scandalul a fost surprins de un martor cu telefonul mobil, iar imaginile au fost postate pe Facebook de pagina Sindicatul Politistilor din Romania „Diamantul” Oficial.

Totul s-a întâmplat marţi, 19 noiembrie 2019, în cartierul Vlaşca din Feteşti (judeţul Ialomiţa).

Conflictul a izbucnit între câteva familii de tigani din cartier, iar atunci când situaţia a degenerat, vecinii au sunat la numărul de urgenţă 112.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie, de Jandarmerie şi din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Bătaie cu grenade şi pistoale în Vlaşca, Feteşti

Pe imaginile postate pe Facebook se poate observa cum scandalagii de etnie rromă încearcă să se lovească reciproc, însă poliţiştii intervin pentru a-i despărţi.

Vezi si: SCANDALOS! Poliţistă din Alba Iulia, INJURATA si BATUTA de un tigan într-un club din oraş

La un moment dat, în scenă au intrat şi jandarmii şi luptătorii de la Acţiuni Speciale, moment în care unii dintre cei implicaţi au răbufnit, au intrat în curtea unei case şi s-au înarmat cu bâte, scaune şi şipci din gard.

Poliţiştii au folosit spray-uri iritant-lacrimogene şi chiar o grenadă de mână cu gaz lacrimogen pentru a-i linişti pe scandalagii.

Vezi si: SCENE DE GROAZA: Un băiat de 13 ani a INJUNGHIAT un tigan în faţa unui supermarket din Bucureşti

În acelaşi timp, alţi poliţişti încercau să îi imobilizeze pe unii dintre suspecţi.

Vezi si: Poliţiştii bătuţi în Vâlcea, puşi să stea în genunchi în faţa tiganilor agresori: ‘Le-au pus pistoalele la tâmplă’

Într-un final, lucrurile s-au liniştit, iar scandalagii au fost conduşi la audieri. În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi loviri sau alte violenţe.

Vezi si: Poliţiştii bătuţi de tigani în Vâlcea vor fi recompensaţi şi avansaţi de ministrul de Interne

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu