Bătaie ca-n Vestul Sălbatic. Războaiele între interlopi terorizează România

Bătătile între clanurile de interlopi par să fie la ordinea zilei. Marți seară, un nou război în plină stradă a terorizat locuitorii unei comune de lângă București.

Trei persoane au suferit răni destul de grave în urma unui conflict care a izbucni, marți seară, pe o stradă din comuna Glina, o localitate în apropiere de București, între membri clanului Gogonea.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde i-au identificat pe cei implicați în scandal, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

În conflict au fost implicate aproximativ 20 de persoane. 3 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite Digi24.

Conflictul a fost aplanat abia după intervenția autorităților.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Război în Dolj! Clanurile de interlopi s-au spintecat în plină stradă

Duminică seară, două clanuri de interlopi din comuna Podari, județul Dolj, s-au snopit în bătaie, pe străzile din satul Livezi.

Scandalul a pornit de la un conflict mai vechi între cele două clanuri de romi din comuna Podari.

În bătaia care a terorizat un sat întreg au fost implicate zeci de persoane și au fost folosite bâte, topoare și săbii. În urma scandalului, 15 persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Terifiați de războiul care a distrus străzile comunei, localnici au apelat la autorități iar la fața locului au intervenit, în timp record, mai multe echipaje de Poliție, dar și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

După câteva zeci de minute de la sosirea oamenilor legii, scandalul s-a oprit, iar la fața locului au intervenit medicii SMURD și cei ai Serviciului de Ambulanță Dolj.

Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs răfuiala.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.