Basescule, ratatule! Nu ai facut suficient rau acestui popor?

Traian Basescu pe Facebook cu privire la declaratiile lui Petre Daea despre holocaust si pesta porcina:

”Un ministru idiot care pune semnul egal între incinerarea porcilor bolnavi de pestă porcină şi incinerarea a milioane de evrei maturi şi copii la Auschwitz, nu poate fi decât o ruşine pentru o naţiune care produce un specimen de teapa lui Daia. Marş afară din Guvernul României, clown nenorocit. Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta, rebut uman ce eşti”, a scris Traian Băsescu.

Comentarii primite de la romani la adresa fostului presedinte:

Basescule, ratatule! Nu ai facut suficient rau acestui popor? Mai bagi si tu batul prin gard si asmuti alte javre impotriva cuiva pe care-l vezi in dificultate? Cine vorbea?! Un nemernic mai mare decat tine, nu cred sa fi existat in ultimii ani la varf. Maleficule! In loc sa te tratezi de toate bolile, bagi capul printre uluci si dai din clanta aiureli si spume! Vad ca ti-a ramas pe creier acel apel al unor sindicalisti care, acum cativa ani, in poarta Cotroceniului, iti strigau convingator si rece “Iesi afara, javra ordinara!” Sau, ai uitat?! Nu prea-ti place concurenta!

Citiți și:  Calitatea de deputat a lui Silviu Vexler este incompatibilă cu funcția de șef al Cultului Mozaic?

Ei, Basescu ca si ceilalti dulai care au sarit sa latre, au gasit un motiv” serios” sa-si faca intrarea la suportul evreilor.Pai nu plangea el de cate ori participa la comemorari de holocaust? Nu dadea el (parca dadea de la el) milioane pentru cauza cea dreapta a evreilor? Este invatatura de minte mai ales pentru cei care au de gand sa intre in politica si functii publice cel putin sa nu rosteasca cuvinte legate de evrei.Nici macar laudativ pentru ca NU vor fi crezuti.Credeti ca acesti latrai au crescut in ochii evreilor? Nicidecum.

Detalii aici: Petre Daea compară sacrificarea porcilor cu exterminarea everilor de la Auschwitz – VIDEO

Citiți și:  Retrocedări frauduloase prin complotul notarilor Rotaru cu cetățeni evrei (Schaffer Siegfried, Shaffer Moshe)

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu