Băsescu trage SEMNALUL DE ALARMA | Putin vrea o parte din România!

basescu-pmp-600x386

Traian Băsescu s-a aflat joi la sediul PMP, de unde a plecat după aproximativ o oră. La plecare, fostul preşedintele a explicat de ce s-a deplasat la partid.

Băsescu a declarat că şi-a vizitat colaboratorii din PMP pentru a le atrage atenţia asupra pericolului destabilizării situaţiei din regiune, în urma unei declaraţii a comandantului forţelor NATO din Europa. Fostul preşedintele afirmă că oficialul NATO i-a confirmat susţinerile din ultimele luni, cu privire la faptul că Putin vizează gurile Dunării. Venind dinspre un oficial militar, declaraţia este foarte gravă, mai susţine Băsescu, iar România este cu adevărat în pericol.

“Ținta lui Vladimir Putin e legată de gurile Dunării. Acest lucru, venind din partea unui comandant militar, nu este de trecut cu vederea”, a declarat Băsescu.

Comandantul trupelor americane în Europa, generalul Frederick Hodges, a avertizat că preşedintele rus, Vladimir Puţin, doreşte să distrugă NATO. Generalul american a mai acuzat Rusia că încearcă să obţină controlul asupra gurilor Dunării, ceea ce i-ar permite să restrângă acţiunile economiilor din sud-estul Europei.

*nota Nationalisti.ro.: NU, nu suntem basisti, doar va tinem la curent cu informatiile.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Domnu basescu-nu prea mai sunt parti compacte in Romania-in timpul guvernarii d-voastra au cam fost retrocedate,au cam fost vandute pe nimic,au cam fost amanetate.Stiti ceva-de nu ne ocupa cineva ,in 25 de ani nu mai ramane nimic ,proprietate a statului Roman.Daca te ocupa cineva mai ai speranta ca te vei elibera,dar daca esti rob nu mai ai nici o sansa.Puteati ,dupa o bauta sa-l cheati pe domnul Putin la lupta.

  2. Fiecare guvern sa inchinat la cate o ,,poarta'',acum sa nu inceapa ,,portile'' sa se certe intre ele ca-i nasol…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *