Băsescu, SPUNE LUCRURILOR PE NUME! Ciutacu: Mă amendază CNA-ul și pe dvs. CNCD-ul. Mergem să ne luăm chitanțele

Traian Băsescu este de părere că răzbunarea pentru moartea lui Emi Pian va fi ”crâncenă”. Mai mult, ”clanurile țigănești nu au limite”, a mai precizat europarlamentarul.

Traian Băsescu s-a aflat joi seara în direct la România TV unde a discutat cu Victor Ciutacu, printre altele, despre moartea lui Emi Pian. Europarlamentarul a făcut mai multe afirmații care i-ar putea aduce o amendă din partea CNCD, iar postului de televiziune o amendă din partea CNA.

”Problema nu este rezolvată între clanul Duduianu și cel care i-a luat viața lui Emi Pian. Să nu credeți în ceea ce se spune că: ”ok, nu avem pretenții, să-i fie de bine”. Răzbunarea pentru Pian va fi crâncenă, dar la un moment pe care îl vor considera potrivit. Acum stau toate instituțiile cu ochii pe ei. Marea problemă aici o avem, incapacitatea de a informa structurile de prevenire a bătăliilor, pe de o parte, dar nu atât prevenirea lor. Aceste bătălii ies de la ceva. De la bani datorați, de la intrarea pe teritoriul celuilalt, de la acapararea unor dame pe care să le exporte prin Europa, de la lucrurile astea intervin bătăile între ei și toate cele. Cămătăria fiind și ea unul dintre motivele de omor între clanurile mafiote și chiar dacă mă mai amendează o dată CNA-ul, o să spun, clanurile țigănești, din acest punct de vedere, nu au limite. Din punct de vedere al răzbunării. Sunt iuți la mânie, pun mâna pe cuțit imediat și ăștia suntem”, a declarat Traian Băsescu.

Citiți și:  Zeci de polițiști vânduți ca sclavi în Anglia de clanurile interlope

Vezi: POLITISTI UMILITI IN PROPRIA MASINA DE TREI TIGANI INTERLOPI / VIDEO HALUCINANT

Victor Ciutacu i-a dat replica imediat politicianului aflat la Bruxelles.

”CNA-ul o să mă amendeze pe mine și pe dvs. CNCD-ul, domnule președinte. Că fiecare e cu felia lui. La dvs. e cu discriminarea și la mine e cu audiovizualul. Cred că mergem împreună să ne luăm chitanțele”, a precizat Victor Ciutacu.

Vezi: Un nou RAZBOI între clanurile tiganesti de interlopi | VIDEO

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Renasterea
Renasterea
5 luni in urma cu

E interzis sa vb de tigani?? Am ajuns asa de sclavi?? Nu se gaseste nimeni sa faca o revolta sa inchida cncd ul ala cu forta? Ne uitem cum ne inlocuiesc niste jeguri?