Băsescu s-a mutat în „Tărâmul Fericirii”. Cat costa penthouse-ul în care va locui- FOTO

După evacuarea vilei de protocol de la RAAPPS, Traian Băsescu s-a mutat într-un penthouse construit în primele faze ale proiectului Arcadia Apartament Domenii, supranumit și „Tărâmul Fericirii”, dezvoltat de prosperul om de afaceri Dan Șucu în zona Domenii din București. Așa cum și-a și dorit, fostul președinte are în apropiere atât stație de metrou, cât și piață și nu este deloc „izolat de lume”. Maria Băsescu ar părea să fie și ea mulțumită de noua locuință, potrivit observațiilor fostului șef de stat.

După ce și-a mutat ultimele lucruri din vila RAAPPS, fostul președinte Traian Băsescu s-a stabilit într-un penthouse din zona Domenii din Capitală, din cadrul proiectului Arcadia Apartments Domenii. Potrivit estimărilor de pe piața imobiliară, valoarea noii locuințe de lux a fostului șef de stat s-ar ridica undeva în jurul sumei de 550.000 de euro.

Traian Băsescu s-a mutat într-un penthouse din Domenii
Dezvoltatorul a anunțat, sâmbătă seară, că este onorat de alegerea făcută de Traian Băsescu de a achiziționa ultimul apartament dintre cele construite în primele faze ale proiectului imobiliar.

„Suntem onorați de alegerea făcută de Domnul Președinte Băsescu de a cumpăra ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii. Alegerea dumnealui este o reconfirmare pentru noi a îndeplinirii promisiunii făcute de la început clienților noștri de a realiza un produs de foarte bună calitate.

Mai avem disponibile doar 50% dintre cele 245 de apartamente ce vor fi dezvoltate în următoarea fază a proiectului, a cărei construcție va fi începută în perioada imediat următoare și îi așteptăm pe clienții interesați de achiziționarea unui produs foarte bine poziționat în piață din toate punctele de vedere, să vină să ne cunoască proiectul”, au transmis reprezentanții Arcadia Apartments Domenii, într-o postare publicată pe Facebook.

De ce facilități dispune fostul președinte al României
Ansamblul rezidențial în care s-a mutat fostul președinte se află în Sectorul 1, zona Domenii, un loc bogat în spații verzi și clădiri de patrimoniu, așa cum era și de așteptat, având în vedere primele indicii oferite de Traian Băsescu cu privire la noua sa locuință.

Traian Băsescu s-a mutat în „Tărâmul Fericirii”. Penthouse-ul în care va sta fostul președinte costă 550.000 de euro.
În urmă cu câteva săptămâni, fostul șef de stat a spus că el și soția sa nu își doresc să fie „izolați de lume, că suntem oameni de 70 de ani, să avem magazine în apropiere, o stație de metrou”.

Lucru care s-a și întâmplat. Aflat în vecinătatea Ion Mihalache- Grivița, complexul rezidențial Arcadia Apartments se află în apropierea stației de metrou Grivița, stației de tramvai sau autobuz Piața Domenii/Griro.

În ceea ce privește magazinele, în apropierea penthouse-ului se află atât Mega Image și Lidl, cât și Piața Domenii.

Sursa: evz.ro

Sursa foto: Arcadia Apartments Domenii/ Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *