Băsescu s-a dezlănțuit! Atac fără precedent:

Traian Băsescu a răbufnit și a lansat un atac fără precedent împotriva Opoziției. Liderul PMP a dat de pământ cu PNL și USR pentru că ar fi făcut un lucru absolut firesc.

Traian Băsescu a dat de pământ cu liderii PNL şi USR, care au luat parte la congresul UDMR.

“Opoziţia la Congresul UDMR !

Sâmbătă, la Cluj, s-a desfăşurat Congresul UDMR.

Invitaţi şi prezenţi au fost reprezentanţi PSD, ALDE, PNL şi USR.

De bună seamă, este de înţeles prezenţa PSD şi ALDE, pentru că UDMR este un pilon de sprijin esenţial în îndeplinirea politicilor şi blestemăţiilor de guvernare ale PSD şi ALDE.

Întrebarea este ce căutau la acest Congres repezentanţii PNL şi USR care declară că sunt împotriva politicilor PSD-ALDE-UDMR?

Mai mult, nici Raluca Turcan şi nici Dan Barna nu au avut reacţii la declaraţiile neconstituţionale, autonomiste sau la declaraţiile de utilizare a imnului şi a steagului Ungariei în Ţinutul Secuiesc şi multe alte abordări jignitoare la adresa României, făcute de liderii UDMR.

Zâmbetele afişate de Raluca Turcan şi Dan Barna la congresul UDMR sunt doar un rânjet de neputinţă şi slugărnicie faţă de o formaţiune politică ce s-a transformat în ultima vreme în trâmbiţă a revizionismului propagat de Budapesta.

Tupeul liderilor UDMR de a jigni constant România în ultima vreme nu mă surprinde, dar laşitatea unor lideri politici români ce se pretind a fi opozanţi ai alianţei PSD-ALDE-UDMR este jalnică. Nici Raluca Turcan şi nici Dan Barna nu au avut curaj să le atragă atenţia în plin congres asupra derapajelor inacceptabile ale UDMR “, a spus Băsescu pe pagina sa de socializare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *