Băsescu primeste o lovitura TERIBILA! Nu mai are nicio șansă. Alerta


Lovituă cruntă încasată de către fostul președinte, Traian Băsescu. Actualul europarlamentar nu mai ae nicio șansă. Este deja istorie pe scena politică. Totul s-a aflat chiar acum.

Fostul președinte, Traian Băsescu, a primit o veste cruntă. Partidul pe care îl controlează, PMP, nu va mai intra în Parlament.

Lovitură cruntă pentru Băsescu
În ultimul sondaj apărut pe piață, PMP nu trece pragul electoral al alegerilor parlamentare. Cercetarea de piață realizată de IMAS, la comanda Europa FM scoate la iveală mai multe surprize de proporții.

Cele mai mari partide din România, PNL și PSD sunt în scădere. PNL este cotat cu 32,6% din opțiunile de vot pentru alegerile parlamentare, față de 33% luna trecută. Nici PSD nu o duce mai bine. Scade mai mult, fiind creditat cu 23 la sută din opțiuni, față de 24,8% în aprilie.

Citiți și:  Băsescu, declaratie EXPLOZIVA in Parlamentul European. News alert

Surpriza vine de la Pro România. Partidul lui Victor Ponta înregistrează o creștere semnificativă, de 3%, fiind plasat la 11,2 la sută. Partidul lui Victor Ponta avea 8,2% luna trecută și e în creștere continuă din ianuarie, când era creditat cu doar 3,8 procente.

Și Uniunea Salvați România (USR) înregistrează creștere ușoară, fiind cotat cu 11,6 la sută. Plus e creditat cu 5,1 la sută, la fel ca luna trecută, UDMR scade la 5,1%, iar ALDE (4,2%) și PMP (3,7%) sunt sub pragul electoral.

Sondajul a fost realizat de IMAS, la comanda Europa FM, în intervalul 8-27 mai, pe un eșantion de 1.010 persoane și are o marjă de eroare de 3,1%.

Citiți și:  Băsescu este terminat! Au apărut noi DOCUMENTE care-l fac praf

Sursa; capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.