Basescu preia modelul tiganesc: „După terminarea mandatului, o să mă proclam împăratul Traian”

Traian Basescu spune că nu înţelege cum de nu i-a venit mai repede ideea să se proclame împărat. „Aveam exemplul prietenului meu Cioabă la îndemână, trebuia s-o fac de mult”, a mărturisit preşedintele. „La fel cum ţiganii au rege şi împărat, nu văd de ce românii nu ar avea şi preşedinte, şi împărat. Mai ales că eu nu mai am voie să candidez pentru Cotroceni.”

Basescu spune că astfel se vor simţi reprezentaţi şi românii care îşi doresc o monarhie. „M-am interesat la rudele lui Cioabă şi e incredibil de uşor să te proclami rege sau împărat. Pur şi simplu îţi faci rost de o coroană şi anunţi că eşti împărat, nimic mai simplu. Şi cred că mi-ar sta bine cu coroană, nu mi s-ar mai vedea chelia”, a adăugat viitorul împărat al românilor de pretutindeni, Traian Băsescu.

Citiți și:  CLANUL DUDUIANU - INTERCEPTAT: ”Va ieși război, s-a dat alarmă de gradul zero! (…) Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

Singura problemă a lui Basescu este că nu se poate baza deocamdată pe un moştenitor. „Doar n-o s-o las pe Eba pe tron! Sper ca măcar unul dintre nepoţii mei să fie băiat, ca să devină împărat după mine. Doar să nu le mai vină şi altora idei, să ne trezim şi noi, românii, cu mai mulţi regi şi împăraţi în acelaşi timp, cum se întâmplă la ţigani.”

Sursa: TimesNewRoman.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile