“Băse” NU sta degeaba: O noua afacere de milioane de euro

După prima condamnare dată Ioanei Băsescu, Traian Băsescu a dispărut din spațiul public. Dar, fostul președinte al României știe ce să facă astfel încât să-i meargă afacerile.

Traian Băsescu a investit în ultimul an 1.000.000 de euro în ceva foarte sigur și profitabil. În declarația de avere a lui Traian Băsescu vedem că fost șef al statului trăiește doar din bani publici: chirie din bani publici, paznici din bani publici, mașină din bani publici.

Însă Băsescu a investit 1.000.000 de euro în titluri de stat, o afacere care pare destul de profitabilă și sigură.

“Pe lângă toate terenurile, bijuteriile, ceasurile, tablourile de zeci de mii de euro pe care le are fostul președinte Traian Băsescu, vedem cel puțin 7 rubrici în ceea ce privește titlurile de stat. De exemplu, 280.700 de euro pentru mai multe titluri de stat. De asemenea, 836.000 de lei pentru altele.

Citiți și:  Băsescu, declaratie EXPLOZIVA in Parlamentul European. News alert

Însă sunt și acțiuni la Romgaz, pe care le-a declarat Traian Băsescu. Undeva la 1.000.000 de euro investiți de fostul președinte în aceste titluri de stat, din care își va lua dobândă în momentul în care va veni termenul scandent”, a explicat Berta Popescu.

Interesant este că tot în acestă declarație, tot la capitolul investiții, este trecută inclusiv soția fostului președinte. Maria Băsescu investește și ea în aceste titluri de stat aproximativ 110.000 de lei.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *