Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATIPOLITICA

Basescu NU a DEMISIONAT in urma scandalului Bercea Mondialu’ de dragul “DREPTEI”. Clanurile tiganesti au protectie politica?

bercea-basescu

Preşedintele Băsescu a declarat joi că a avut şi varianta demisiei, în contextul scandalului în care e implicat fratele său şi interlopul Bercea Mondialu, şi că a discutat şi cu unele instituţii ale statului. Conform Mediafax, şeful statului a precizat că o demisie, deşi ar fi fost cel mai uşor lucru, nu ar fi dat nicio şansă candidatului dreptei.

”Am avut şi această variantă în analiză şi nu vă ascund că am discutat-o şi cu unele instituţii ale statului”, a spus Băsescu, întrebat dacă s-a gândit la varianta demisiei după arestarea fratelui său, Mircea Băsescu.

El a precizat, la Adevărul Live, că a făcut analiza situaţiei politice actuale, iar ”efectul demisiei preşedintelui, în situaţia actuală, nu ar fi dat nicio şansă candidatului opoziţiei la alegerile prezidenţiale”.

Potrivit lui Traian Băsescu, dreapta nu era şi nici nu este acum pregătită să intre în cursa prezidenţială.

Şeful statului a mai spus că se gândeşte să îşi viziteze fratele după gratii, pentru a-i cere “explicaţii” în legătură cu scandalul iscat, deşi este foarte puţin probabil ca acesta să nu fi ştiut detalii despre contactele şi discuţiile lui Mircea Băsescu cu clanul Bercea, preşedintele României fiind informat regulat de serviciile secrete în legătură cu anturajul său şi al familiei din motive ce ţin de natura funcţiei ocupate şi de siguranţa naţională.

”Nu am fost în vizită la fratele meu, dar m-aș duce. Aș dori să îl văd, să îmi dea niște explicații și mie după ce a văzut dosarul. În 2013 am aflat că e șantajat și i-am spus să meargă imediat la Poliție și Parchet să informeze. A doua oară mi-a spus în primăvara acestui an. Am aflat din presă că fratele meu va fi nașul lui Bercea. Pe de altă parte vă asigur că nu mi-a plăcut că i s-a pus o monedă țigănească soției mele la gât”, a declarat șeful statului la Adevărul Live.

“Nu îmi reneg fratele, dar pentru moment sunt președintele României. Când îmi voi termina mandatul, voi încerca să-l apăr public. Familia e definită clar: soț, soție, copii, fratele e ruda de rangul doi, nu trăiesc zilnic cu el, ca să știu ce face”, a continuat acesta.

Mircea Băsescu, fratele președintelui României, se află în arest preventiv din data de 20 iunie.

Traian Băsescu a mai vorbit şi despre clanurile interlope ţigăneşti, care “au protecţie politică”. “Statul va câştiga lupta cu aceste clanuri”, a punctat încrezător şeful statului. “Politicienii ar folosi clanurile la alegeri, la obţinere de resursă financiară pentru campaniile electorale”, a mai declarat preşedintele, adaugând că influenţa pe care o pot avea clanurile la vot este mobilizarea comunităţilor ţigăneşti la urne. Sursa: FrontPress.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.