“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Băsescu lui Vona Gabor: Nu cred că românii au tot atâtea drepturi în Ungaria câte au minoritarii maghiari în România

08traian-basescu-rzv-606e32e253

Preşedintele Traian Băsescu a replicat, joi, afirmaţiilor liderului Jobbik, Voda Gabor, că el face împreună cu premierul un “joc politic antimaghiar”, spunând: “Nu primim lecţii de la politicieni maghiari în ceea ce priveşte modul în care tratăm minorităţile”.

Întrebat despre mesajul pe care liderul formaţiunii Jobbik, Vona Gabor, l-a scris pe o pagină de socializare, potrivit căruia ori preşedintele şi premierul au fost dezinformaţi, ori e vorba de un joc politic antimaghiar, Traian Băsescu a declarat: “Joc politic antimaghiar fac liderii maghiari care vin pe teritoriul României şi ne spun cum să ne organizăm administrativ, ce să modificăm în Constituţie, cum să ne purtăm cu cetăţenii români, chiar dacă sunt de etnie maghiară”.

“Nu cred că românii au tot atâtea drepturi în Ungaria câte au minoritarii maghiari în România, pe care îi respectăm, îi tratăm cu atenţie, încercăm să îi facem să se simtă bine în România. Iar eu sunt unul care nu pot fi suspectat de lipsă de respect pentru minoritatea maghiară”, a spus Băsescu. Sursa – Napoca News

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.