Băsescu, LA PAMANT. Ce decizie au luat judecătorii în cazul fiicei sale

Traian Băsescu a primit vești proaste. Informațiile au legătură cu acuzațiile aduse Ioana Băsescu, care este învinuită de mai multe fapte. Acestea sunt instigare la delapidare şi spălare de bani. Alături de ea este acuzată și Elena Udrea.

Traian Băsescu are motive de îngrijorare. Judecătorii de la Înalta Curte au stabilit că faptele de care se face vinovată Ioana Băsescu, fata sa cea mare, nu s-au prescris. Inițial, avocații acesteia au susținut exact contrariul.

Potrivit jurnaliștilor de la România TV, la termenul de la Curtea de Apel, avocatul Ioanei Băsescu a ridicat o exceptie prin care a susținut că faptele de care se face aceasta vinovată ar putea fi prescrise dacă n-ar mai fi prescripţia specială.

Citiți și:  Udrea A RABUFNIT: 'Mă conving că mulţi dintre vaccinaţi sunt spălaţi pe creier!'

“În cazul prescripţiei speciale, chiar dacă faptele din dosar s-au prescris, judecătorii au posibilitatea să judece cauza încă 10 ani de la momentul prescrierii. În timp ce apărătorul fiicei fostului preşedinte invoca această excepţie în sala de judecată, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, magistraţii supremi se pronunţau exact pe acest subiect. După dezbatere, decizia a fost clară. Rămâne prescripţia specială”, a sus’inut sursa citată.

Ioana Băsescu este acuzată, alături de Elena Udrea, de instigare la delapidare şi spălare de bani. Faptele s-ar fi comis în 2009, când cele două s-au ocupat de campania electorală a lui Traian Băsescu.

Sursa: capital.ro

Citiți și:  Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.