Băsescu I-A FĂCUT PRAF PE GÂDEA ŞI BADEA. Sute de mii de români au fost asmuţiţi

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a lansat luni un atac dur în direcţia unor jurnalişti şi invitaţi apropiaţi de Antena 3.

Fostul şef al statului îi consideră „propagandişti specializaţi în dezinformare” pe generalul Pavel Abraham, analistul Bogdan Chirieac, Mihai Gâdea, Mircea Badea şi jurnalistul Doru Buşcu pentru că aceştia vor să-l folosească pe Nicolae Popa.

Redăm integral mesajul postat de Traian Băsescu pe Facebook:

„Să vină Nicolae Popa la televizoarele patriei! Da…Nicolae Popa, prezentat de Antena 3 ca victimă, trebuie să vină la toate televizoarele patriei să ne explice cum el, care a jefuit peste 300 000 de români, a fost adus în ţară ilegal şi abuziv. Propagandiştii televizaţi specializaţi în dezinformare Abraham, Chirieac, Gâdea, Badea, Buşcu şi mulţi alţii au nevoie să-şi întărească echipa cu un om calificat cunoscător al „drepturilor omului” care a devalizat FNI furând banii a peste 300 000 de români. Nicolae Popa trebuie integrat rapid în echipele de dezinformare care bântuie zilnic televiziunile pentru că este calificat să explice cum a putut abuzivul Stat Român să-i încalce „drepturile” de condamnat, stricându-i şederea tihnită de sub soarele Indoneziei, în frumoasa staţiune turistică Bali. Hai Gâdea, hai Buşcu, hai Chirieac, hai Abraham, hai Badea, hai…….strigaţi, chemaţi oameni în stradă, condamnaţi cu mânie şi cu pumnul ridicat Regimul Băsescu, rupeţi-vă „în direct” hainele de pe voi, puneţi filmuleţe cu borfaşii de rang înalt care au primit sacoşe cu bani de la FNI şi nu uitaţi să vă puneţi pe ecran sloganul „DREPTATE PENTRU NICOLAE POPA!” Să vină Nicolae Popa la televizoarele patriei!”, a scris Băsescu pe Facebook.

Sursa: EVZ

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *