Băsescu, despre acuzaţiile de corupţie la adresa Sorinei Pintea: ‘Nu o văd în această ipostază, sincer, chiar dacă e pesedistă’

Traian Băsescu se declară sceptic în ceea ce priveşte acţiunea DNA în cazul Sorinei Pintea, fostul ministru al Sănătăţii. Fostul preşedinte afirmă că nu o vede pe Sorina Pintea în ipostaza de a lua şpagă.

„Mi-e greu să o văd pe doamna Pintea ca pe un om care ia șpagă. Ba înțeleg că și-ar fi manifestat nemulțumirea că era prea mică spaga. Nu o văd în această ipostază, sincer, chiar dacă e pesedistă. Cu denuntatorii ăștia m-am convins cât de mult rău pot să facă pentru a scăpa ei. Să nu vă aduc aminte dosarele de la Prahova, vedeţi achitările din dosarul lui Horia Georgescu. Aș fi prundent în ceea ce o privește pe doamna Pintea. Dacă ar fi fost vorba despre alt pesedist nu aș fi avut dubii”, a declarat Băsescu la România TV.

Citiți și:  Băsescu detonează o nouă ''BOMBA" în campanie: 'Îi dau lui Nicușor Dan termen până mâine să spună care a fost prețul înțelegerii'

„Dacă este vorba de înregistrări, trebuie multă atenţie. Pot fi corecte, pot fi incorecte. Avem în istoria recenta tot felul de dosare făcute pe înregistrari trunchiate”, a mai precizat Băsescu, adăugând că nu înţelege de ce trebuie arestată preventiv o femeie.

Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile