Băsescu, DECLARATII BOMBA despre PENSIILE ROMANILOR

Traian Băsescu prezintă calcule care arată că decizia Guvernului de a creşte pensiile la mijlocul anului, în loc să respecte indexarea la începutul anului a făcut ca pensionarii să piardă, în total, în 2018 şi 2019, peste 800 de milioane de euro.

“Eu măcar v-am spus cinstit

Pensionarii au fost păcăliţi de Dragnea şi ai lui. În realitate, dacă se menţinea sistemul cu indexare la 1 Ianuarie, pensiile ar fi fost ceva mai mari

Dacă pui mâna pe creion şi începi să socoteşti, constaţi că toată propaganda creşterii pensiilor făcută de PSD, este o mare minciună.

Mai mult, tot soiul de auto intitulaţi lideri ai pensionarilor, în frunte cu „universitari”, apar seară de seară la televizor şi, fără ruşine, cu tupeul specific activistului pesedist, îi mint pe pensionarii pe care pretind că îi reprezentă. Bieţii de ei, deşi în vârstă şi uneori de multă vreme pensionaţi, îşi păstrează şi acum reflexul creat în timpul vieţii active, acela de a fi slugi şi propagandişti mincinoşi.

Citiți și:  "Băse" NU sta degeaba: O noua afacere de milioane de euro

Conform legislaţiei, valoarea punctului de pensie se majorează anual, începând cu 100 % din rata medie anuală a inflaţiei, la care se adaugă 50 % din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat.

Aşadar, pensiile trebuiau indexate la 1 ianuarie a fiecărui an, după cum urmează : la 01.01.2017 cu 5,5%, la 01.01.2018 cu 7%, iar la 01.01.2019 cu 9%.

Indexările au fost suspendate, iar pesediştii s-au aşezat comod în fotolii pe la toate televiziunile şi s-au aşternut pe explicat cum îi slujesc ei pe pensionari prin anularea indexărilor de la început de an, compensându-le şi crescând pensiile, susţin ei, în mod mincinos, prin cerşterea punctului de pensie, cândva, în timpul anului……”

Citiți și:  Băsescu, declaratie EXPLOZIVA in Parlamentul European. News alert

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *