Băsescu dă lovitura! Anunțul care declanșează CUTREMURUL pe scena politica

Fostul președinte, Taian Băsescu, dă lovitura momentului. Este anunțul care declanșează cutremurul pe scena politică. S-a aflat pentru ce funcție va candida.

Se pare că Dreapta nu va fi unită la alegerile locale din București. Cei de la PMP se simt trădați și au făcut anunțul care aruncă totul în aer.

Băsescu dă lovitura
Șeful PMP, Eugen Tomac, dezvăluie că PNL a acceptat solicitarea USR ca partidul său să nu fie primit în „Alianţa pentru Bucureşti”. PMP va candida singur la alegerile din Capitală, iar Traian Băsescu intră în cursă pentru un nou mandat de primar, cu Nicuşor Dan şi Gabriela Firea pentru Primăria Generală.

Deşi mai sunt două zile în care ar mai putea avea loc negocieri, Eugen Tomac se declară sceptic că PMP va fi invitat la discuţii.

„Condiţiile pe care ni le-au oferit, ca vor susţine un candidat al PMP la Sectorul III, altul decât Mihai Neamţu, sunt inacceptabile”, a declarat Eugen Tomac, conform europalibera.org.

„Vom avea candidaţi proprii la primăriile de sector şi ne vom prezenta cu 2.300 de candidaţi în toată ţara”, a adăugat Tomac. Acesta a mai relatat că Ioana Constantin (fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei) va candida la funcţia de primar al sectorului 1, Robert Turcescu la sectorul 2, Mihai Neamţu la sectorul 3, Ştefanel Marin la sectorul 4 Lucian Iliescu la sectorul 5, iar Ştefan Florescu va candida la sectorul 6.

Tomac a explicat că participarea lui Traian Băsescu în competiţie va mobiliza electoratul şi că este posibil ca partidul să obţina cel puţin 7% din voturi la aceste alegeri. Argumentul său este că la alegerile europarlamentare şi la cele prezidenţiale de anul trecut PMP a obţinut rezultate care depăşeau pragul de 5% de intrare în administraţia locală şi in Parlament.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *