Basescu, atacat cu paine: Asta e societatea!

Presedintele Traian Basescu a fost atacat cu paine si huiduit de o parte a celor ce au participat, duminica, la Tebea, judetul Hunedoara, la serbarile dedicate implinirii a 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Presedintele, insotit de prima doamna, a luat parte la ceremoniile religioasa si militara dedicate lui Avram Iancu, desfasurate in prezenta a aproximativ 5.000 – 6.000 de oameni.

La sfarsitul ceremoniilor, presedintele a fost huiduit de catre unii dintre participanti. Oamenii i-au strigat: „Demisia”, „Hotule” si „Jos Basescu”. Mai mult, unii au aruncat cu bucati de paine dupa presedinte, in timp ce acesta strangea mainile participantilor, informeaza Realitatea Tv.

Presedintele ar fi reactionat: „Asta e societatea!”.

Alti participanti l-au aplaudat pe Traian Basescu.

Potrivit unor rapoarte, dupa acest episod presedintele Traian Basescu s-a asezat la o masa alaturi de mai multe figuri politice, printre care presedintele PDL, Vasile Blaga, si vicepresedintele formatiunii, Catalin Predoiu.

Sursa: Ziare.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.