Basescu, ATAC SUBURBAN la adresa unei jurnaliste România TV

Traian Băsescu a avut un atac suburban la adresa jurnalistei Roxana Ciucă, de la România TV, care a relatat de la poarta vilei pe care RAAPPS l-a notificat să o elibereze. Băsescu a transmis că este deranjat de prezența jurnalistei, care a spus că Băsescu urmează să fie evacuat cu executorul judecătoresc.

”Trebuie hotărâre judecătorească. Executorul judecătoresc nu vine în baza unei notificări, ci îi trebuie o hotărâre judecătorească. RAAPPS nu este instituție de executare, ci justiția. Luați-vă circarii de la poarta mea că nu o ajung în situația să fiu evacuat silit. Eu am fost de bună credință.

Jurnalista pe care o trimiteți pe la poarta mea e necitită, poți să te dai cu parfum, dar dacă nu te speli… Poți să faci pe jurnalistul, dar dacă nu citești legea, nu ai niciun Dumnezeu. E incorect ce faceți, stați în poarta mea. E doar o propagandă generată de România TV și de Antena 3.

Citiți și:  Anunțul momentului despre Traian Băsescu

Eu mi-am făcut obligația, mi-am făcut și mutația pe buletin.”, a spus Traian Băsescu în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.