Basescu, atac FURIBUND! Primarita Firea l-a scos din minti: Induce confuzie și „repară dinții la tot poporul”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, s-a dezlănțuit azi la adresa Gabrielei Firea, pe care o numește „josnică” și „biata intrigantă”. Băsescu o acuză pe Firea că induce în eroare opinia publică atunci când declară că Bucureștiul are loc în secțiile ATI. Potrivit lui Băsescu, Firea creează confuzie și „repară dinții la tot poporul”

„E josnic doamnă, Mai zilele trecute, doamna Firea a sărit ca arsă aflând că un bolnav în stare critică a fost transferat la Ploieşti pentru că în Bucureşti nu mai erau locuri libere la terapie intensivă.

Specialistă în a crea confuzie, primăriţa a început să turuie pe toate posturile de televiziune câte paturi disponibile are EA la dispoziţie şi cum EA care face ochelari la tot poporul, repară dinţii la tot poporul, ia tensiunea la tot poporul, testează tot poporul etc, etc poate da paturi la tot poporul infectat cu SAR-COV-2 şi mai şi tratează tot poporul de COVID-19.

O împiedică doar Ministerul Sănătăţii care n-o bagă în seamă, că altfel EA, care se pricepe la orice boală, ar oferi paturi de spital la tot poporul”, a scris Traian Băsescu sâmbătă pe Facebook.

Fostul președinte al României a continuat atacul asupra Gabriele Firea pe care o numește „biata intrigantă”.

„Ştie însă foarte bine că nu de paturi pentru tratarea COVID – 19 duce lipsă Ministerul Sănătăţii, ci de paturi ATI echipate corespunzător.

Biata intrigantă nu a înţeles că tot mai mulţi schimbă canalul când începe să-şi reverse peste ţară cunoştinţele medicale având abordări care seamănă confuzie. Oamenii au înţeles că nu de paturi duce lipsă Bucureştiul, ci de paturi echipate cu sisteme de ventilaţie în secţiile ATI.

Doar Firea mai crede că păcăleşte pe toată lumea că ea este salvarea celor care încep să nu mai aibe paturi în secţiile ATI. Ce josnic este să încerci a valorifica boala şi moartea în scop electoral”, a mai scris Traian Băsescu pe Facebook.

Reacția lui Traian Băsescu vine după ce Gabriela Firea a declarat de mai multe ori că Guvernul, implicit și Raed Arafat, vor să creeze panică atunci când spun că nu mai sunt locuri la ATI pentru pacienții COVID.

De altfel, Firea a avut și sâmbătă o astfel de reacție, declarând că Bucureștiul are multe spitale, însă nu a făcut o referire clară în sensul în care aceste spitale pot interna pacienți la ATI, sau dacă au paturi speciale.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *