BASESCU – ATAC DUR la adresa PSD: “PSD este INAPT de GUVERNARE. Dragnea cu ai lui ARUNCA la gunoi ISTORIA TARII” | Declaratii BOMBA

In urma cu cateva minute, Traian Basescu a tinut un discurs taios la adresa PSD. Acesta a tinut sa sublinieze ca “PSD este inapt de guvernare” in urma actiunilor desfasurate fata de statul roman.

Basescu a amintit de protestele declansate de OUG 13, de revolta oamenilor la adresa PSD dar si de faptul ca PSD isi da arama pe fata prin compromisurile pe care este gata sa le faca.

Mai exact, din moment ce Dragnea si Tariceanu au intentia de a da mana cu UDMR, este clar ca nu dau doi bani pe parerea poporului. Sa nu uitam de istoria tarii, pe care psd-istii vor sa o dea uitarii. In plus, sunt gata pentru putere sa ii aduca pe unguri la putere.

Traian Basescu mai spune ca un asemenea compromis, arata care este de fapt, adevarata fata a PSD-ului, care pentru a fi in prim-plan, este in stare sa distruga Romania.

VEZI SI: CUTREMUR IN PSD! Dragnea isi baga unghia-n gat – Posibila propunere de PREMIER DENUNTA trocul murdar: „Deja e prea mult!” | CIRCUL continua

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/