Băsescu, ACCES DE FURIE in scandalul momentului: „Eu i-aş destitui pe loc”

Fostul președinte, Traian Băsescu, spune că trebuie luate măsuri dure, după ce s-a aflat că ofiţeri de rang înalt din Poliţia Română s-au întâlnit cu reprezentanţii Clanului Duduianu în noaptea de 8 spre 9 august, pentru a negocia funeraliile lui Emi Pian.

Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat că trebuiesc luate măsuri dure după ce s-a aflat că ofiţeri de rang înalt din Poliţia Română s-au întâlnit cu reprezentanţii Clanului Duduianu în noaptea de 8 spre 9 august, pentru a negocia funeraliile lui Emi Pian.

„Eu i-aş destitui pe loc. Ministrului Marcel Vela i-aş spune că prafurile aruncate cu poliţia animalelor ca să nu se vadă mizeria pe care o patronează nu ţin. I-aş destitui pe loc. Repet, eu nu spun că nu trebuia să vorbească cu ei şi să impună nişte lucruri. Dar frate, îl citai să vină la poliţie. Nu mi s-a întâmplat vreodată ca vreun organ al statului să nu mă citeze. Să vină să spună vă dau un telefon domnul Băsescu, să nu vă vadă lumea.

Cum e posibil să dai un asemenea tratament grupurilor de crimă organizate decât dacă eşti de partea lor? O slugărniciue. Arată o relaţie de dependenţă. Mai grav. Trebuie să vă explic dragi infractori că sunt nevoit să fac asta. N-aş face, dar să vedeţi. Dependenţa acestor oameni de clanul Duduianu Cum vedeţi tăcerea de la cel mai înalt nivel? Ca pe o înşelătorie lansată cu Poliţia Animalelor. Încearcă să o acopere. Faptul că s-au întâlnit într-o biserică e o mare ticăloşie. Cât pe mine Băsescu mă chemi la parchet, la poliţie, iar la Duduieni nu-i chemi la poliţie…să mă ierte Dumnezeu”, a spus Traian Băsescu.

,,Când eram preşedinte, am primit informaţii nu doar de la SRI, ci şi de la Doi şi-un sfert. Chiar era cu ochii pe ei nu cum face Vela cu degetele în ochi. Am avut ani de linişte, nu şi-au permis să sară calul. Acum după ce s-a desfiinţat Doi şi-un sfert, mulţumită domnului Cioloş şi SRI-ul s-a retras din supravegherea clanurilor, se simt foarte liberi şi puternici.

Mai sunt şi poliţişti corecţi care îşi fac meseria şi totuşi văd asemenea mesaje şi imagini? Asta e groaznic. Vă asigur că pur şi simplu şi-au trântit pistoalele pe masă de scârbă. Au zis lasă-mă frate dacă ăştia mi-s şefii. Subordonaţii nu mai ştiu când sunt trădaţi în spate de şefii lor. Du-te acum să mai faci o acţiune ca poliţist obişnuit care nu eşti mare şef, la clanul Duduienilor, după ce ai aflat că se rugau împreună la o biserică noaptea. Nu se poate aşa ceva”, și-a exprimat Băsescu nemulțumirea, informează RomâniaTV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *