Băsescu a dat lovitura! ULTIMA ORA

Început spectaculos al lui Băsescu în campania electorală. Fostul președinte, Traian Băsescu, a ajuns din nou viral pe rețelele de socializare. Actualul europarlamentar care s-a înscris în lupta pentru Primăria Capitalei a început în forță campania electorală. A dat lovitura pe una dintre rețelele de socializare la modă printre tineri, targetând un public foarte greu de atins de comunicarea politică.

Traian Băsescu a fost mereu un politician de campanie electorală. Nici acum, actualul europarlamentar nu se dezminte. Mereu pornit cu șansa a doua în campaniile electorale trecute, Băsescu a punctat decisiv pe final de bătălie. Și acum, în lupta pentru primărie, Băsescu începe să puncteze.
Băsescu a dat lovitura!
Dacă în precedentele două campanii electorale de la Primăria Capitalei și pentru Președinția României, Băsescu puncta la televizor, acum fostul președinte debutează în forță în online. Acesta știe că voturile nu se mai câștigă prea mult din aparițiile televizate așa că a ajuns pe tik-tok.

Vorbim despre o rețea de socializare care face ravagii printre tineri de câteva luni bune. Fix aici, Traian Băsescu vrea să dea lovitura. Să-și câștige acest electorat. Astfel, fosstul președinte a urcat pe această rețea de socializare un filmuleț care a făcut ravagii atunci când s-a întâmplat, iar acum a devenit din nou viral.

Totul se întâmpla în redacția Evenimentului Zilei, în 2014. Traian Băsescu tocmai îi predase lui Klaus Iohannis Palatul Cotroceni, după 10 ani de mandat prezidențial. În vervă maximă, actualul europarlamentar a făcut ravagii în redacție.
A răspuns de două ori la telefon, fără să știe cine îl sună, în hohotele de râs ale tuturor.

Acum, actualul europarlamentar, Traian Băsescu, pare că pornește cu șansa a treia în bătălia pentru un al treilea mandat la Primăria Capitalei. Primii doi favoriți sunt primarul în funcție și candidatul PSD, Gabriela Firea și candidatul Dreptei Unite, PNL și USR PLUS, Nicușor Dan.
Toate sondajele de opinie în dau pe Băsescu pe locul trei, la mare distanță față de Firea și Nicușor Dan. În aproximativ o lună de campanie, Băsescu are de recuperat zeci de procente.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *