Bărbatul care a dezvăluit că două tinere musulmanele au fost agresate în Capitală, implicat într-o anchetă DIICOT pentru propagandă islamistă

abu-al-01

Cel care a dezvăluit săptămâna trecută că două tinere musulmane au acuzat că au fost bătute în centrul Capitalei ar fi un personaj cunoscut autorităţilor. Bărbatul este şeful Centrului Islamul Azi, o asociaţie considerată radicală, scriu jurnaliştii de la BN24.ro. Surprinzător este că cele două tinere care s-au plâns că au fost agresate nu au mai depus plângere la poliţie. De asemenea, nici Muftiatul României nu a avut o reacţie în acest caz, informează B1 TV.

BN24.ro mai spune că Organizaţia Surorile Musulmane are sediul la o adresa care coincide cu Centrului Cultural Islamul Azi, condus de Abu Al-Ghithy.Potrivit acestuia, cele două tinere se plimbau în momentul în care un bărbat a ieşit din zona unui restaurant, le-a ameninţat şi le-a smuls vălurile.

Al-Ghithy este fondatorul mai multor ONG-uri islamice, cercetate de DIICOT pentru suspiciuni de legături cu organizații teroriste. De origine yemenită, acesta a pus bazele în 1999 Fundaţiei Taiba, finanţată de o bancă din Arabia Saudită.

De-a lungul timpului, yemenitul s-a remarcat prin contestarea autorității Muftiatul Cultului Musulman din România, singura autoritate recunoscută de statul român ca reprezentându-i pe musulmanii din ţara noastră, conform napocanews.

În 2011, într-un raport al Ambasadei SUA despre „Presiunile turceşti şi saudite asupra Muftiului din România” dezvăluit de Wikileaks, se preciza că Muftiul a mai spus că s-a aflat sub „o presiune imensă” din partea „fundaţiilor” saudite.

În aprilie 2011, DIICOT a făcut descinderi la sediile „Taiba”, „Islamul Azi” şi la domiciliile unora dintre membri organizaţiilor pentru acţiuni cu potenţial de radicalizare şi prozelitism islamic radical.

VEZI SI: SCANDAL LA MOSCOVA: Fost premier, inamic al lui Putin, filmat în pat cu o activistă – VIDEO

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *