Bărbații care voiau să ajungă în cercul de adepți al fraților Tate plăteau câte 5.000 de dolari pentru a fi bătuți de luptători profesioniști

Noi detalii în cazul fraților milionari Tate. Bărbații care voiau să facă parte din cercul de adepți ai acestora trebuiau să treacă un „test suprem” pentru a avansa la nivelul următor în Academia Hustler.

Mai clar, bărbații care voiau să ajungă în cercul de adepți al fraților Tate trebuiau să plătească fiecare câte 5.000 de dolari pentru a fi bătuți de luptători profesioniști. Acesta era „testul suprem” prin care cursanții academiei puteau trece la nivelul următor. Ajunși în acest nivel, Andrew și Tristan le promitea că se vor îmbogăți și vor avea parte de orice femeie își doresc.

Potrivit Vice, totul se întâmplă la un hotel dintr-o stațiune de la munte din România. Luptele sunt supravegheate de medici de la ambulanță. Unul dintre reporterii publicației Vice, care l-a însoțit pe Andrew Tate peste tot, a acceptat să intre în cușcă pentru a vedea ce înseamnă această experiență.

Niciun bărbat nu a ieșit câștigător în luptele din cușcă. Totuși, cei care s-au luptat, au avut oportunitatea de a intra în cercul de adepți ai fraților Tate. Milionarii le promiteau că vor avea mai mulți bani, mai multe femei și multe alte beneficii.

Academia online ale celor doi frați asta și promite, dorind să îi convingă pe bărbați că vor deveni masculi alfa. Cercul de adepți ai milionarilor se numește War Room. Aceasta afacere le aduce pentru fiecare tranșă de recruți suma de 500.000 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *