Bărbat URMARIT si INJUNGHIAT de viitoarea soacră, in plina strada!

Un bărbat de 43 de ani, din Câmpia Turzii, a fost urmărit și înjunghiat de viitoarea soacră, pe o stradă din oraș, pentru că avea o relație cu fiica acesteia.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile, în timp ce se afla în fața unui magazin din oraș, bărbatul a fost atacat de bunica și mama fetei în vârstă de 21 de ani cu care avea o relație.

Bărbatul a povestit că bunica iubitei sale i-a aruncat cu sare în ochi, în timp ce mama fetei a scos un cuțit și a încercat să îl înjunghie în burtă.

Totuși, bărbatul s-a ferit, astfel că femeia l-a înjunghiat în picior.

Trecătorii speriați de atacul sângeros au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului s-a deplasat o ambulanță, dar și un echipaj al Poliției.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale și a depus plângere penală împotriva soacrei violente.

„Numa` m-am trezit că baba de 80 de ani scoate o pungă şi-mi aruncă sare în ochi, să nu văd, în timp ce maică-sa urlă la mine să-i las fata în pace, că are doar 21 de ani! Şi m-a şi luat la palme, gest la care n-am replicat fizic fiindcă, într-adevăr, le meritam pentru cuvintele urâte pe care i le-am adresat fetei. Dar nici n-am apucat să-i spun că, într-adevăr, fata ei are 21 de ani dar şi o experienţă vastă de viaţă c-o văd cum scoate, rapid, din poşetă un cuţit. Nu m-am speriat, crezând că vrea doar să mi-l fluture prin faţa ochilor, ca să mă sperie, dar am observat cum încearcă să mi-l înfigă în burtă. M-am tras în ultima clipă din faţa cuţitului, dar el mi-a străpuns piciorul”, a declarat bărbatul pentru gazetadecluj.ro.

323 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU