NATIONALSTIRI

Bărbat omorât de Jandarmerie! Raportul legiștilor este clar. S-a făcut dosar penal

fffgh

Există o legătură între moartea bărbatului căruia i-a fost pulverizat spray paralizant în față și folosirea substanței, arată raportul medico-legal.

După ce a pulverizat spray paralizant în fața unui bărbat în parcul din Vatra Dornei, care ulterior a murit, femeia-jandarm Ana Maria Florescu a fost pusă sub urmărire penală, care a fost extinsă și pentru o altă infracțiune, de „lovituri cauzatoare de moarte”, a spus avocatul familiei bărbatului ucis la Antena 3.

„Din concluziile raportului medico-legal întocmit de IML rezultă că moartea lui Csapai Ioan a fost violentă. Ea s-a datorat insuficienței multiple pe organ, infarct enteromezenteric, consecința unei axii acute prin pulverizarea unui jet de gaz lacrimogen și presarea victimei cu corpul și genunchii în zona lombară.

Toate acestea au dus la stop cardio-respirator. Între stop cardio-respirator și infarct enteromezenteric există o legătură directă de cauzalitate privind moartea numitului Csapai Ioan.

După ce am studiat raportul, am decis, împreună cu familia victimei, să solicităm schimbarea încadrării juridice a faptelor, din ucidere din culpă, lovire sau alte violențe în lovituri cauzatoare de moarte sau chiar omor”, a declarat avocatul.

Avocatul Ion Morocico a afirmat că sprayul respectiv era neautorizat, bam ai mult, a fost cumpărat de pe piața neagră.

„În prezent, Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Iași efectuează cercetări în acest dosar. S-a dispus urmărirea penală împotriva unei singure persoane. De precizat faptul că acea persoană a folosit un spray care nu se afla în dotarea Jandarmieriei Suceava, fiind un spray neautorizat, cumpărat de pe piața neagră, folosit de femeia-jandarm ca auto-apărare împotriva câinilor vagabonzi”, a mai spus avocatul familiei bărbatului ucis , la Antena 3.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.