Bărbat dat dispărut de 5 zile, la Oneşti, găsit fără viaţă pe balconul vecinei lui, mai tânără cu 36 de ani cu care avea o relatie amoroasa

Un bărbat dat dispărut de 5 zile, la Oneşti, a fost găsit fără viaţă pe balconul vecinei lui, mai tânără cu 36 de ani decât el. Fosta soţie a bărbatului dăduse alarma luni, vineri a fost descoperit cadavrul.

S-a făcut lumină în cazul dispariției bărbatului de 85 de ani, de pe strada Republicii nr. 17 din Onești, pe care fosta soție și vecinii nu-l mai văzuseră în ultimele zile, fapt pentru care au alertat autoritățile, iar pompierii au luat decizia de a-i sparge ușa locuinței, existând bănuiala că bătrânul ar fi mort în casă.

Aceste bănuieli nu s-au adeverit, bătrânul nefiind în casă, ceea ce i-a determinat pe anchetatori să continue cercetările, care au scos la iveală o crimă șocantă, scrie Unu pe Trotuş.

Bărbatul a fost ucis, luni, de o vecină în vârstă de 49 de ani, cu care acesta ar fi avut o relație de concubinaj. Cadavrul bărbatului, intrat în stare de descompunere, a fost descoperit de polițiști în apartamentul femeii, pe balcon.

Cei doi stăteau pe aceeași scară, ea la etajul 4, iar el la etajul 2.

Surse din anchetă susțin că cei doi ar fi avut o ceartă, iar femeia l-a lovit cu pumnii pe bărbatul care putea foarte ușor să-i fie tată, apoi l-ar fi strâns de gât. Femeia a ținut cadavrul pe balcon, cu cei patru copii minori ai săi în casă.

Femeia și-a recunoscut fapta, a fost reținută și urmează a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.