“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMICNOUTATIȘTIRI BUZAU

BANCOMATUL TEPAR DE LA CEC BANK – CE A PATIT O PENSIONARA!

UPDATE: DEZMINTIRE din partea reclamantei: In cele din urma, persoana in cauza ne-a transmis ca doreste sa multumeasca CEC Bank pentru operativitatea de care a dat dovada personalul in rezolvarea problemei expuse mai jos. Din nefericire totul a tinut de o defectiune tehnica.

AZI LA CEC UN LEU DEPUI…MÂINE NU MAI FACE PUI

O femeie din comuna Pietroasele a rãmas fãrã pensia depusa pe cardul de la CEC Bank Buzau, fiind tepuitã de … bancomat cu 600 si ceva de lei!

INCREDIBIL Situatie extrem de gravã la CEC Buzau, unde bancomatul institutiei a lãsat fãrã pensie o batrana.

T.L.L. a primit banii virati pe cardul emis de CEC Bank si a încercat sã scoatã bani. Desi stia exact câti bani are, a încercat initial sã scoatã suma de 870 de lei, dar ATM-ul i-a eliberat doar 170, dar i-a înregistrat operatia! Femeia a intrat la CEC Bank Pietroasele si a sunat la Bucuresti, a fãcut contestatie, dar nici pânã acum n-a primit rãspuns.

Sistemele informatice ale bãncilor pot genera, uneori, tranzactii esuate fie la plata prin card (direct la comerciant), fie la retragerea de numerar (de la bancomat). Aceste erori intrã în categoria celor mai elegante “tepe” pe care bãncile le dau clientilor. Putini dintre posesorii de carduri stiu cã sumele aferente tranzactiilor esuate sunt blocate, iar dacã nu sesizeazã banca într-un anumit interval de timp, banii nu mai pot fi recuperati. Practic, clientii pot ajunge sã îmbogãteascã banca sau comerciantul în urma tranzactiilor esuate, dar si a lipsei de informare. Exact asa i s-a întâmplat pensionarei din Buzau, comuna Pietroasele. În luna mai i-au fost virati 876 de lei, banii de pensie. Viramentul a fost efectuat pe cardul femeii de la CEC Bank Buzau – Filiala Pietroasele.

Reactia CEC Bank:

În urma solicitãrii fãcute de buzoianca pensionara tepuitã de ATM, reactia reprezentantilor CEC Bank este de toatã jena. “Personalul CEC Bank mi-a spus sa astept 40 de zile si paseaza cazul de la o filiala la alta”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.