Bancomatele din Otopeni, jefuite de polițiști, că aveau datorii la clanuri

Ipoteză tot mai plauzibilă! Se pare că autorii jafurilor din bancomate de la Otopeni sunt chiar oameni din Ministerul de Interne, care aveau nevoie urgentă de bani ca să-și plătească datoriile la interlopi. Somați cu bătaia, polițiștii probabil n-au avut de ales și au dat o lovitură ușoară, să mai amâne grosul datoriilor.

Indiciile sunt și faptul că hoții au coborât dintr-o mașină cu girofar, îmbrăcați în uniforme de polițiști, au oprit traficul în zonă ca să nu fie deranjați de ochii curioșilor, după care au somat bancomatele cu focuri de armă să se deschidă singure. Abia când bancomatele au refuzat, polițiștii le-au luat la bătaie cu pulanele și în cele din urmă le-au aruncat în aer cu o grenadă.

La fața locului au fost găsite ambalaje de șaorma pe care scria ”pentru dl polițist Nicu, picant, extra usturoi, gratis”, semn clar că e vorba de un angajat MAI pomanagiu care obișnuiește să se folosească de funcție ca să primească mâncare de la fastfooduri.

Acest articol este un pamflet.

Sursa: TNR

Vezi: Legaturile dintre politisti si interlopi. Unii le spuneau cand vin la perchezitii, altii le cereau sfatul in anchetele penale

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *