Balamuc TV! Cumpănașu își deschide televiziune în salonul de la Spitalul Obregia!

In ultimul an, Alexandru Cumpanasu s-a dedublat in cele mai neasteptate personalitati din istorie sau din mediul artistic.

S-a crezut o perioada sculptorul Brancusi, pe urma, Imparatul Japoniei, Elvis Presley, Fernando de la Caransebes si, incepand de asta vara, a intrat in pielea detectivului Colombo pentru ca apoi sa candideze la Presedintia Romaniei si, in paralel, sa aplice pentru postul de Regina a Regatului Unit.

De cateva zile, nazdravanului unchi i-a venit o idee mai hazlie decat toate celelalte la un loc. Urmand traditia unor talentati inaintasi caracaleni intr-ale televiziuni, cum ar fi Dan Diaconescu OTV), fratii Paunescu(B1), Marius Tuca ( Smart Tv), Lisandru a anuntat deja ca in curand va emite din „studioul cumpanasilor”, locatie din incinta Spitalului Obregia, dotata cu cea mai sofisticata aparatura de televiziune.

„Am transformat camerele de supraveghere din saloane intr-un modern car de reportaj si pe patul meu vor sta invitații. Asistente îmi vor fi surorile medicale iar bodyguarzi – brancardierii. Nu ma obliga nimeni sa-l aduc pe militianul Abraham sau pe rapsodul comunist, Tudor Gheorghe. Voi chema decat pe cine are carul meu chef”, a precizat carturarul fara scoala, Sandel al Cumpanasului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *