Băieţelul de 3 ani ucis de politistul-criminal, înmormântat la 100 km depărtare de tatăl său

De o moarte premeditată în cel mai mic detaliu a avut parte copilul de trei ani ucis în urmă cu două zile de propriul tată, poliţist la Crimă Organizată în Piteşti.

Bărbatul a lăsat în urma lui trei scrisori de adio. Le-a transmis părinţilor că îi iubeşte, iar ultimele cuvinte au fost către soţia lui, pe care ar fi încercat s-o pedepsească după divorţ. Copilul şi tatăl lui ucigaş au fost înmormântaţi, departe unul de celălalt.

Trei scrisori de rămas-bun a pregătit Marius Franţescu înainte să-şi împuşte fiul şi să se sinucidă. În prima, către tatăl lui, ar fi încercat să îşi explice gestul. Mamei sale, i-a scris că o iubeşte şi că îi pare rău. Al treilea mesaj era pentru femeia de care divorţase în urmă cu doar câteva zile.

Marius Ştefan, parchetul de lângă Tribunalul Argeș: „Credem că sunt bilete care îi aparțin acestuia, deoarece în cadrul cercetarii la fața locului am ridicat și pixul cu care au fost scrise acele bilete”.

Tatăl şi fiul au fost înmormântaţi. La peste 100 de kilometri depărtare unul de celălalt. La Mioveni, oameni cu capetele plecate au trecut pe la capela unde a fost depus trupul fostului poliţist.

Lângă Bucureşti, la Popeşti Leordeni, sute de colegi ai mamei care şi-a pierdut copilul au vrut să îi fie alături. Niciunul n-a simţit ameninţarea din familia lor.

Prieten de familie: „Totul părea în regulă. O familie normală. Cât se poate spune, ca între doi oameni care se separă”

LASA UN COMENTARIU

Citiți și:  O nouă victimă a poliţiştilor-torţionari de la Secţia 16. O FEMEIE ar fi fost AGRESATĂ ore în şir pentru că nu a avut buletinul asupra ei