Băiatul cel mic al lui Adrian Năstase îşi face camping pe plaja din Corbu

Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, îşi face un camping modern pe plaja de la Corbu. Partener de afaceri este chiar iubita sa, Corina Corolevschi. Totul va fi gata la sfârşitul lunii mai, iar afacerea este derulată prin doua firme, unde cei doi sunt co-acţionari, dezvăluie Click.ro.

La Corbu este una dintre cele mai frumoase plaje din România, iar în ultimii ani este tot mai căutată de turiştii care fug de aglomeraţia din staţiunile consacrate ale litoralului. Potenţialul zonei i-a atras atenţia lui Mihnea Năstase (27 de ani), fiul lui Adrian Năstase. Împreună cu iubita sa, Corina Corolevschi (31 de ani), au ridicat aici un complex turistic de inspiraţie amerindiană. Proiectul se numeşte TeePee Corbu şi este compus din mai multe module, cu o zonă tip restaurant pentru servit masa, ring de dans, parcare, şi o zonă de odihnă cu corturi, conform constanta.info.

Campingul TeePee va avea corturi de inspiraţie amerindiană

Camping construit în aria protejată?
”Am început să lucrăm de ceva timp la proiectul TeePee Corbu – un loc unde îţi poţi lăsa încălţările pline de griji la intrare, iar totul devine despre prieteni, muzica bună şi momente frumoase. Putem spune că TeePee este despre natură. Sau că TeePee este despre sălbăticie. În acelaşi timp, începând cu 29 mai, TeePee este despre om şi comunitate”, a spus Corina Corolevschi, pentru replicaonline.ro.

Plaja Corbu, inclusă în Rezervaţia Deltei Dunării, este o atracţie pentru turiştii care caută liniştea

Plaja Corbu este una dintre ultimele plaje virgine de pe Litoralul Românesc, fiind inclusă în Rezervaţia Deltei Dunării. Plaja este foarte lată, dar nu este amenajată. În apropiere nu se găsesc magazine sau restaurante şi este interzisă camparea cu corturi sau cu rulote la mai putin de 100 de metri de malul apei, fiind o arie naturală protejată. Deşi nu pare să fie amplasat chiar pe nisip, am încercat să aflăm, totuşi, dacă acest complex este construit pe aria protejată a Biosferei Delta Dunării. Autorităţile competente nu ne-au dat încă un răspuns în acest sens, iar Mihnea Năstase nu a putut fi contactat până la încheierea ediţiei. Se pare însă că, înainte de deschidere, aici se va organiza o acţiune de protecţie a mediului.

”Cu o zi înainte, ne dorim ca proiectul Teepee Corbu să fie o oază de natură. Trebuie să protejăm zona biosferei! Cu ocazia aceasta vrem să lansăm o invitatie pentru data de 28 mai, pentru strângerea plasticului din zona rezervaţiei”, se arată pe pagina de Facebook a campingului. Campingul de la Corbu trebuia inaugurat anul trecut, dar din pricina pandemiei, totul a fost amânat pentru vara aceasta.

Campingul are loc de relaxare, parcare și restaurant
Mihnea şi Corina, parteneri de afaceri şi iubiţi
Proiectul de la Corbu este derulat pe două societăţi comerciale, deţinute de cei doi tineri. Mihnea şi Corina sunt împreună de aproape şase ani. Corina, supranumită ”Prinţesa Constanţei”, este fostă campioană balcanică şi naţională la atletism, este fiica lui Constantin Corolevschi, cunoscut pentru afaceri în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale. În prezent, Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, este consilier politic la Delegaţia Socialistă din Parlamentul European.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!