Baba Vanga, ULTIMA PROFETIE. Ce se va întâmpla cu omenirea, anii CHEIE

Baba Vanga a făcut o serie de predicții pentru omenire, înainte să moară. Iată profețiile ai pentru anii cheie ai lumii.

Înainte să-și dea ultima suflare, Baba Vanga a reușit să prevestească faptul că până în anul 2030 oamenii vor reuși să intre în contact cu alte forme de viață și că până în anul 3797 planeta noastră va dispărea, dar numai câțiva oameni vor avea dreptul să părăsească Sistemul Solar pentru a-și continua existența pe altă planetă.

Bulgăroaica a avertizat, că până în 2170 o mare parte a globului va fi cuprinsă de o secetă de lungă durată. În 3005, un razboi va izbucni pe planeta Marte, colonizată de oameni, iar în 3010, o cometă va lovi Luna, generând un uriaș nor de praf cosmic. Pământul se va cufunda în întuneric, potrivit DC BUSINESS.RO

Iată profețiile Babei Vanga pe ani
Astfel că, în următorii 90 de ani, viața pe Terra se va restrâge considerabil. Alte profeții ale prezicătoarei:

2043: Europa va fi transformată într-un califat islamic, cu capitala la Roma. Economia lumii va fi controlată de musulmani.

2066: Statele Unite vor utiliza arma climatică, în încercarea de a readuce Europa la creștinism.

2100: Un Soare artificial va lumina partea întunecată a Pământului.

2130: Omenirea va învăța să trăiască sub apă.

2170: Seceta globala.

2201: Pe Pământ, temperaturile vor scădea pe fondul reducerii activității solare.

Citiți și:  Baba Vanga, PROFETII tulburătoare pentru anul 2022

2262: Planetele își vor modifica treptat orbitele.

3010: Pe Terra viața va dispărea, practic, dar omenirea va atinge un nivel de dezvoltare care îi va permite să „se mute” într-un alt sistem planetar.

Baba Vanga, PREDICȚIE CIUDATĂ pentru 2021. A spus-o înainte să MOARĂ
Clarvăzătoarea Baba Vanga supranumită şi „Nostradamus de Balcani” a făcut o serie de preziceri interesante și pentru 2021. După ce și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, Dumnezeu a binecuvântat-o pe Baba Vanga cu un dar uimitor, acela de a prezice.

De-a lungul anilor, prezicerile ei s-au dovedit adevărate, printe acestea fiind: ascensiunea ISIS, Brexit, atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA, dar și președinția lui Barack Obama din 2008.

Ce a prezis Baba Vanga pentru anul 2021
Chiar înainte să moară, Baba Vanga a spus că anul 2021 este cel în care se va găsi tratamentul miraculos pentru cancer, iar umanitatea va scăpa de această boală grea.

O altă profeție a acesteia, una destul de îngrijorătoare se referă la o tentativă de asasinare a președintelui rus Vladimir Putin de către cineva din propria țară, iar extremiștii islamici vor organiza un atac în Europa.

Totodată, bătrâna a spus că Donald Trump va suferi de o „boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului”.

Citiți și:  Din previziunile Babei Vanga pentru 2022: Va izbucni o nouă pandemie

În plus, a spus și că economia Europei va cădea.

„Extremiștii vor utiliza un arsenal de arme chimice împotriva europenilor. Omenirea va suferi din cauza multor cataclisme și dezastre. Conștiința oamenilor se va schimba. Vremuri grele vor veni. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”, spunea ea.

Chiar dacă pare ciudat, aceasta a mai spus și că un „dragon puternic” va prelua planeta.

„Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”. Este posibil ca Baba Vanga se se refere prin cei „trei uriași” la Rusia, China și India. Ea crede, de asemenea, că în următorii 200 de ani vom fi luat contact cu extratereștrii.

Nu în cele din urmă, Baba Vanga a mai prezis și că anul 2021 va fi plin de dezastre, seisme sau cataclisme.

Baba Vanga, despre sfârșitul lumii
Baba Vanga a prezis că sfârșitul lumii va veni în anul 5079, dar nu a explicat și motivul care va duce la acest sfârșit.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!