Baba Vanga, profetii pana in anul 3797: In 2016, Europa va fi INVADATA de musulmani

baba-590x300

Presa din Marea Britanie scrie marti despre previziunile bulgaroaicei Baba Vanga. Oarba, ea ar fi prezis atacurile teroriste de la 11 septembrie si tsunami-ul din 2004, ar fi vorbit inainte de moarte si de aparitia Statului Islamic.

Batrana, care a murit in 1996, a avertizat ca Europa va fi invadata de musulmani extremisti in anul 2016. Potrivit express.co.uk, ea a vorbit despre un „mare razboi musulman” care va incepe odata cu Primavara Araba, se va desfasura in Siria si se va incheia cu stabilirea unui califat in 2043, al carui epicentru se va afla la Roma, scrie aktual24.ro.

Ea a spus ca Europa va „inceta sa existe” incepand cu finalul anului 2016, iar continentul va ramane pustiu. Teoriile conspiratiei care, bineinteles, sustin previziunile batranei, subliniaza faptul ca Statul Islamic s-a apropiat deja de Europa prin coloniile sale din Libia si Siria.

Batrana, care a murit in anul 1996, la varsta de 85 de ani, a facut sute de predictii in cariera sa lunga de 50 de ani.  In 1989, batrana ar fi spus ca “doi frati americani” vor fi atacati de “doua pasari de otel”, astfel a prevazut doborarea turnurilor gemene din 9/11.

Cunoscuta drept „Nostradamus din Balcani”, femeia ar fi sustinut si ca cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite va fi afro-american, dar a mentionat ca acesta va fi si „ultimul presedinte”.

Cele mai importante din profetiile acesteia incepand de anul viitor pana in 3797

2016: Musulmanii vor invada Europa care va inceta sa mai existe asa cum e in momentul de fata. Campania de cucerire va dura ani de zile, timp in care va avea loc o mare migratie iar batranul continent va ramane pustiu.

2028: Oamenii vor ajunge pe Venus, in cautarea de noi surse de energie.

2033: Nivelul apei va creste iar calotele glaciare se vor topi (lucru care deja se intampla).

2043: Transformarea Europei in califat islamic va fi aproape completa. Capitala va fi la Roma. Economia va inflori sub noua oranduire musulmana.

2066: America va incerca sa recucereasca Roma si sa o redea crestinatatii.

2076: Comunismul se va intoarce in Europa, dar si in restul lumii.

2084: Natura va renaste (nu este prea clar ce anume vrea sa spuna aceasta profetie)
2100: Un soare artificial va lumina si partea intuecata a planetei (inca din 2008, savantii lucreaza la crearea unui soare artificial bazat pe fuziune nucleara)

2130: Cu ajutorul extraterestrilor, omenirea va putea sa traiasca in mediul acvatic.

2170: seceta globala majora.

2187: Eruptiile devastatoare a doi vulcani vor fi oprite.

2201: Temperaturile vor scadea dramatic

2262: Planetele isi vor modica usor orbitele Marte va fi amenintat de o cometa.

2354: Un accident produs la soarele artificial va genera si mai mult seceta.

2480: Doi sori artificial vor intra in coliziune iar Pamantul va ramane in intuneric.

3005: Un razboi pe Marte va schimba traiectoria planetei.

3010: O cometa va lovi Luna. Pamantul va fi inconjura de un inel de roci si cenusa.

3797: Pana atunci, tot ce exista pe Pamant va pieri. Totusi civilizatia umana va fi atat de avansata din punct de vedere tehnologic incat va putea sa-si ia catrafusele si sa se mute intr-un alt sistem stelar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.