Baba Vanga, previziune ULUITOARE despre Donald Trump

 

Clarvăzătoarea Baba Vanga supranumită şi „Nostradamus de Balcani” a făcut o serie de preziceri interesante și pentru 2021. După ce și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, Dumnezeu a binecuvântat-o pe Baba Vanga cu un dar uimitor, acela de a prezice.

De-a lungul anilor, prezicerile ei s-au dovedit adevărate, printe acestea fiind: ascensiunea ISIS, Brexit, Cernobîl, atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA, dar și președinția lui Barack Obama din 2008.

După ce a spus că în anul 2020 Donald Trump se va confrunta cu câteva probleme de sănătate, mulți au spus că profeția s-a adeverit pentru că președintele în exercițiu a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Citiți și:  Baba Vanga, previziune uluitoare înainte de moarte. Ce se va intampla in Romania

Profeție pentru Donald Trump

Și pentru anul 2021 Baba Vanga a venit cu mai multe profeții, destul de îngrijorătoare și devastatoare. Printre acestea, se află și detalii despre Donald Trump.

Adepții clarvăzătoarei au anunțat că au descifrat profeția conformă căreia „Donald Trump va suferi de o boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului”.

După cum se știe, Baba Vanga nu și-a notat niciodată previziunile. Ea vorbea și alții scriau sau înregistrau, așa, la grămadă, fără o schemă anume. De aceea, după moarte bătrânei, în 1996, periodic apar profeții necunoscute anterior.4

Sursa: dcnews.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile