“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
FOCUS 14NATIONALSTIRI

AZI INTRA IN VIGOARE LEGEA CARE TE BAGA LA PUSCARIE DACA NU ESTI ATENT “CE VORBESTI” IN PUBLIC! Citesti si te crucesti:

1 02 03 puscarie jilava 2 233b51f9f7

Astăzi intră în vigoare Legea nr. 157/2018, aka Legea lui Vexler împotriva antisemitismului, care te face pasibil de pușcărie dacă spui că evreii l-au ucis pe Iisus.

Un comunicat cerebral al Noii Drepte ne demonstrează inutilitatea legii, prezintă legăturile nefaste dintre inițiatorii ei cu fosta Securitate și subliniază încercarea de a ponegri imaginea României prin promovarea ideii existenței unui antisemitism, care este evident imaginat.

Concluzia este că legea va genera, în mod artificial spun ei, un curent antisemit. Reacții antisemite vor apărea, unele organice, din partea oamenilor care s-au săturat de implicarea agresivă a evreilor în politica interna, alte reacții vor fi de tipul “Watcha doin’, Rabbi?”.

Potrivit noii legi, „prin antisemitism se înţelege atât percepţia referitoare la evrei, exprimată ca ură împotriva acestora, cât şi manifestările verbale sau fizice, motivate de ură împotriva evreilor, îndreptate împotriva evreilor sau ne-evreilor ori a proprietăţilor acestora, împotriva instituţiilor comunităţilor evreieşti sau lăcaşurilor de cult”.

Votată în bloc de toate partidele parlamentare și promulgată fără obiecții de Preşedintele Iohannis, această lege ridică mai multe întrebări, la care Preşedintele esta dator să răspundă împreună cu inițiatorii.

Prima întrebare: răspunde această lege unei necesități? Citind această lege, o persoană străină de realitățile românești își poate imagina că România este teatrul unor pogromouri antievreiești iar combaterea antisemitismului a devenit o necesitate imperativă. Este minuscula minoritate evreiască din România într-un pericol iminent? Îi ajutăm noi pe inițiatorii legii să răspundă la această întrebare: datele Ministerului Public infirmă această ipoteză și arată inexistența atacurilor antisemite în România!

În plus, potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Statistică, cei mai mulți turiști care vizitează anual România provin din.. Israel! An de an, peste 200.000 de turiști israelieni ajung în Capitală, în stațiunile de pe litoral sau de pe Valea Prahovei. Niciodată acești turiști nu s-au simțit în pericol, din contră, presa din Israel abundă în relatări despre ospitalitatea românească și majoritatea acestor turiști au ales să revină în România de mai multe ori.

Dacă România ar fi o țară antisemită, unde combaterea antisemitismului ar fi necesară, ar mai veni acești turiști israelieni în România? Ar mai reveni și cu alte ocazii? Dacă s-ar simți în pericol s-ar mai clasa pe primul loc în topul turiștilor străini care vizitează România?

Cine are interesul să deformeze imaginea externă a României și s-o portretizeze ca o țară antisemită? Cumva Gabriel Vlase, votat la conducerea Serviciului Român de Informații Externe (SIE) la propunerea aceluiași președinte Klaus Iohannis?

Cine are interesul să alunge din România turiștii străini? Cumva Eugen Tomac, proaspăt ales în fruntea Partidului Mișcarea Populară?

Cine are interesul să acrediteze ideea că România este o țară ostilă cu minoritățile? Cumva Silviu Vexler, deputat din partea Federației Comunităților Evreiești din România?

De ce Preşedintele Klaus Iohannis critică Referendumul pentru redefinirea instituției căsătoriei, dorit de peste 3 milioane de români, dar promulgă o lege OBSCURĂ, care nu răspunde nici unei nevoi stringente sau realități a României anului 2018?

Așteptăm public răspunsurile la aceste întrebări din partea inițiatorilor legii și a Preşedintelui Klaus Iohannis. Dacă răspunsurile nu vor veni, vom fi îndreptățiți să concluzionăm că cei 11 parlamentari inițiatori ai legii în frunte cu Preşedintele Iohannis au cedat presiunilor unor grupuri de influență marginale, care urmăresc prin această lege să provoace în mod ARTIFICIAL o reacție antisemită în România.

Un motiv suficient de bun pentru ca românii să îi sancționeze la alegerile din 2020 pe toți cei care au inițiat și votat această lege, arătându-le cartonașul roșu și scoțându-i definitiv din Parlamentul României.

Sursa: Incorect Politic

Citeste si: ULTIMA ORA: A trecut de Senat „Legea Vexler”, cea care va trimite la închisoare românii pentru „antisemitism”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

 1. Dacă prostia ar durea…
  A. Da, Isus a fost omorât de evrei- conducătorii religioși și politici ai vremii, pentru ce predica el.
  B. Da, Isus era evreu, din partea ambilor părinți pământești,
  Toate astea sunt scrise în Biblie, cartea de căpătâi a creștinilor.

 2. Dacă prostia ar durea…
  A. Da, Isus a fost omorât de evrei- conducătorii religioși și politici ai vremii, pentru ce predica el.
  B. Da, Isus era evreu, din partea ambilor părinți pământești,
  Toate astea sunt scrise în Biblie, cartea de căpătâi a creștinilor.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.