Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIEMEDICALNOUTATIOPINII

Avocatul Gheorghe Piperea despre faradelegile COVID: Toti trebuie sa plateasca

Gheorghe Piperea

După aproape doi ani de la emiterea lor, justiția a anulat definitiv HG nr.1242/2021 si HCNSU nr.112/2021 prin care se prelungise interminabila stare de alertă.

Toate celelalte hg-uri de prelungire, inclusiv ultima, din februarie 2022, sunt acum nule de drept.
Decizia ÎCCJ de respingere a recursului contra sentinței de anulare de la fond urmează a fi publicată în Monitorul Oficial, cu consecința că devine general obligatorie.

Tot ceea ce s-a întâmplat după această HG din toamna lui 2021, dpdv economic, social, sanitar și politic, este lipsit de bază legală. E fărădelege.

FĂRĂDELEGE, s-a înțeles?

Acum, că tot e la modă sloganul haștagrezist “toți știau”, e cazul să răspundă toți pentru prejudiciile cauzate, începând cu Arafat, gomandant de la agțiune, și continuând cu Câțu, Ciucă, Rafila și Iohannis.
Continuând și cu “jurnaliștii” și influencerii care au făcut propaganda acestei fărădelegi. Terminând cu “eroii din linia întâi” care, retroactiv, devin culpabili de malpraxis.

În plan moral și politic, responsabili sunt și mizeriile de politicieni și oengiști care au făcut enorme profituri politice din susținerea acestei fărădelegi. Și care au întors cu fundul în sus ierarhia drepturilor și libertăților, sub cuvânt că “e pentru siguranța voastră”… Și care au introdus apartheidul sanitar în România, în baza acestei fărădelegi, plus cenzura, plus intimidarea, plus falimentarea intenționată a “dizidenților”.

Și social media are o vină imensă, dar aici se cuvine, mai degrabă, a spune că “teoreticienii conspirației” au avut din nou dreptate, iar asta e cea mai bună “despăgubire”.

PS: Felicitări reclamantului, Aurelian Popa, pentru insistență și determinare, precum și avocatei sale, reprezentantă pro bono, av Ciuchi.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.