Avocații ucigașului-piroman vor să îl scoata pe acesta nebun, pentru a primi o sentință mai blâdă. Iata si ce VILA are:

Avocații criminalului piroman încearcă să îi reducă pedeapsa tânărului buzoian care a ucis-o pe fosta sa prietenă.

Conform probelor recoltate pentru certificarea prezenței băuturilor alcoolice în sânge, acesta se afla, în momentul comiterii crimei, sub influența alcoolului, însă se pare că ar fi fost și drogat. În aceste condiții se conturează scenariul favorabil conform căruia, inculpatul nu ar fi fost în deplinătatea facultăților mintale în momentul comiterii omorului.

Prin această manevră a avocaților, aceștia încearcă să obțină pentru individ o sentință mai blândă. Mai mult, avocații lui Dan Cosmin încearcă să îl scoată pe acesta bolnav cu capul, prezentându-l în fața magistraților drept nebun. Dacă judecătorii care se ocupă de acest caz le vor da dreptate avocaților, criminalul ar putea fi internat într-un spital de psihiatrie, sentința fiind mult mai blândă însă poate suferi modificări în funcție de evoluția pacientului. În aceste condiții, în zilele următoare, Cosmin Dan va fi scos din arest și va fi examinat psihiatric.

Familia Valentinei, tânăra de 21 de ani arsă de vie, îl va da în judecată pe Cosmin Dan.

Pe lângă procesul penal se va deschide și unul civil – în care mama Valentinei va cere despăgubiri materiale.

Astăzi, membrii familiei îndoliate se vor întâlni cu un avocat pentru a demara procedura juridică.

Iar conform postărilor lui Cosmin Dan de pe facebook, acesta părea destul de prosper.

În curte se poate observa un Mercedes luxos, iar locuința e în fapt o mândrețe de vilă.

Spațioasă, cu bun gust, garaj și pavele în curte, proprietatea valorează cu siguranță câteva miliarde bune (de lei vechi).

Tatăl acestuia este de profesie electronist și lucrează acum la secția AMC a unei fabrici din Buzău. În timpul liber mai repară diverse electrocasnice.

Vila frumoasă în care a locuit până vineri seară Cosmin Dan, ar fi fost construită după ce tatăl său ar fi vândut – după moartea primei soții – casa din zona Chimica, plus o altă casă a unor bătrâni de care Ionel Dan ar fi avut grijă.

Pentru crima oribilă care a scandalizat întreg orașul, Cosmin Dan riscă o condamnare de 25 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.