Avocata Alinei Bica dă totul peste cap | EROARE fatală a DNA

alina-bica

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a prezentat un document despre care susține că ar trebui să o scoată pe clienta sa din închisoare de urgență.

Una dintre acuzaţiile care îi sunt aduse Alinei Bica este că, pentru ajutorul acordat familiei Cocoș la aprobarea marii retrocedării a rechinului imobiliar Stelian Gheorghe, Bica ar fi primit aproximativ jumătate de hectar de teren pe malul lacului Snagov.

“Bica Alina Mihaela ajuta la realizarea scopului urmărit de către Cocoș Dorin și Cocoș Alin deoarece nivelul de reprezentare îi permitea să susțină interesul financiar ilicit al acestora și, în plus, motivația s-a dovedit profitabilă, căci a primit mită o cotă parte dintr-un teren“, se arată în referatul DNA.

În contrapondere, Laura Voicu, apărătorul ales al fostului procuror șef DIICOT Alina Bica, a depus la dosar un document care, susține ea, ar răsturna, pur și simplu, acuzațiile aduse clientei sale și ar justifica necesitatea scoaterii ei imediate din arestul preventive. Mai exact, respectivul document arată că prima soţie a lui Dorin Cocoş nu avea în proprietate terenul care ar fi ajuns la Alina Bica drept mită.

ab

“În 2011, când s-ar fi făcut fapta, Alina Bica se presupune că a luat ceva ce nu exista, pentru că în 2011 neamul lui Cocoş nu avea acel teren. Deci doamna Bica se presupune că a semnat ceva pentru 16 milioane de euro pentru ceva ce nu exista, nu-i aparţinea lui Cocoş şi pentru care noi în acest moment avem două mandate de arest preventiv”, a declarat, la România TV, Laura Voicu.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Probabil ca pe vremea aia afacerile mafiote prin interpusi erau un fenomen complet necunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *