Avocat Tarcea

Din totdeauna oamenii s-au vazut pusi in situatia de a nu face fata complicatiilor birocratice care le implica o infatisare la tribunal. Legile stufoase si multitudinea de articole legislative sunt un efort prea mare pentru o persoana simpla care doreste sa razbeasca prin birocratia romaneasca. De aceea cea mai simpla solutie este la apeleze la serviciile unui cabinet de avocatura care ii ofera sustinerea si sfaturile de care are nevoie.

Foarte multa lume este reticenta atunci cand vine vorba de avocati si cabinetele de avocatura, dar acest lucru se datoreaza lipsei de informatii in ceea ce priveste serviciile pe care acestia le presteaza si avantajele care rezulta din acest lucru. Clientii cabinetelor de avocatura sunt foarte multumiti pentru ca stiu intotdeauna ce ii asteapta pe parcursul unui proces si li se explica de la inceput care sunt avantajele si dezavantajele oricarei actiuni pe care vor sa o intreprinda. In ultima vreme din ce in ce mai multi romani apeleaza la serviciile avocatilor pentru recuperarea taxei de poluare si prima inmatriculare pe care au platit-o pentru masini; o alta ramura destul de activa, care este intr-o crestere foarte accentuata, o reprezinta avocatii specializati in obtinerea despagubirilor ANRP, in baza legilor speciale:

L9/1998 – L 290/2003. Succesul este de cele mai multe ori obtinut intr-un timp scurt, in functie de complexitatea dosarului, dar nu mai mult de 4 luni. De aceea, multi apeleaza la un avocat anrp. Daca pentru un simplu cetatean acest proces presupune multa bataie de cap si alergatura dintr-un loc in altul pentru a incerca sa rezolve aceasta problema, pentru cabinetele de avocatura specializate in obtinerea despagubirilor ANRP, acesta procedura este doar o simpla rutina; acestia va informeaza care sunt documentele de care aveti nevoie si odata primite aceste acte totul decurge de la sine, restul fiind un proces de uzura care implica multa rabdare pentru ca pentru a recupera banii va trebui sa astepti destul de mult.

Procese de durata foarte mare si care implica cheltuieli si eforturi foarte mari sunt procesele de divort si partaj, iar daca acest proces implica si copii minori atunci puteti fi siguri ca totul va fi mult mai complicat si de durata. Un avocat bun va poate va poate ajuta sa scapati de o parte din cheltuieli si cu siguranta ajutorul acestuia inseamna ca scurtare a procesului cel putin la jumatate. Daca alegeti sa apelati la serviciile unui avocat intr-un proces de divort puteti fi sigur ca acesta va va apara interesele in cel mai profesionist mod cu putinta rezultatul fiind mult mai bun decat daca alegeti sa va rezolvati problemele de unul singur fara sfaturile si indrumarile unui avocat cu experienta.

Foarte multi romani se pland de angajatorii care le incalca drepturile in mod flagrant dar nu stiu cum sa isi rezolve problemele contractului de munca,dar si aici un avocat va poate ajuta si va poate negociind cu angajatorul termenii contractului de munca in asa fel incat sa fie in avantajul dumneavoastra si daca este nevoie acesta va poate reprezenta si instanta aparandu-va drepturile. Multe informatii sunt accesibile chiar pe site-urile proprii ale avocatilor, pe blogurile acestora, sau chiar in presa scrisa. Ex:http://www.avocattarcea.ro sau site-uri dedicate exclusiv domeniului juridic.

Indiferent de motivele sau probleme care va indruma pasii spre un tribunal nu incercati sa va solutionati problemele singuri pentru ca acestea sunt mai complicate si va pot face sa pierdeti timp si bani fara rost, cel mai bine este sa cereti indrumare pentru inceput din partea unui avocat si apoi daca considerati necesar puteti sa alegeti ca acesta sa devina reprezentantul dumneavoastra legal.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile